To je to što me zanima!

Vrdoljak je posjetio Kolindu: Razgovarali su o energetici

Ministar Vrdoljak je prvi član Vlade koji je bio u Uredu predsjednice otkad je došla na funkciju. Razgovorali su o energetskim projektima, stoji u priopćenju iz Ureda
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak bio je danas na Pantovčaku kod Kolinde Grabar-Kitarović. To je prvi član Vlade koji je bio u Uredu predsjednice otkad je došla na funkciju.

S njim je porazgovarala o, kako stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice, energetskim projektima u RH u cilju postizanja energetske sigurnosti i neovisnosti te o ciljevima Industrijske strategije RH za razdoblje 2014.-2020. godine.

'Predsjednica Republike i Ministar gospodarstva izrazili su zajedničku spremnost na suradnju u cilju gospodarskog oporavka', navodi se još u kratkom priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ko linda karate marko 03.03.2015.

    Do koje 2020 pa nju samo zanima do devetog mjeseca ove godine a za posle gospođa ima vlastite ciljeve

  • Corleone Michael 03.03.2015.

    Razgovor sa Vrdoljakom... Uffff... Zvuči jako naporno...

  • skandal 03.03.2015.

    Gospon Vrdoljak zar opet pojeftinuje gorivo ,da izbori za Iva su prošli gorivo gore ,dolaze drugi izbori ,plin pojeftinuje,gospodo ja vam više ništa ne vjerujem,čak ni svoj ženi kad je pitam da kupim dva kruha , nemam samo za jedan,tako i Vrdoljak danas jedno a sutra drugo nema šta gospodarstveni čovjek od rijeći ili laži......

Komentiraj...
Vidi sve komentare