To je to što me zanima!

Vrdoljak: Stečaj Imunološkog zavoda nije se smio dogoditi

Ministar gospodarstva Vrdoljak oglasio se priopćenjem u kojem kaže kako nije bilo uvjeta za stečaj Zavoda i da je on pokrenut bez znanja Nadzornog odbora
Vidi originalni članak

Ministarstvo gospodarstva u subotu oglasilo se priopćenjem u kojem skidaju odgovornost sa sebe zbog stanja u Imunološkom zavodu nakon medijskih napisa.

- Moramo naglasiti da je stečajni postupak u Imunološkom zavodu pokrenut bez znanja Nadzornog odbora Imunološkog zavoda. Očekujemo da će visoki trgovački sud prekinuti stečajni postupak, jer nisu ni stečeni uvjeti za pokretanje toga postupka. Također, očekujemo da će se restrukturiranje Imunološkog zavoda uspješno obaviti i završiti u okviru plana restrukturiranja - tvrde u Ministarstvu. 

Ministarstvo gospodarstva očekuje i da Imunološki zavod zadrži svoju osnovnu djelatnost koja je od strateškog interesa za državu, kao i adekvatan broj zaposlenih.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • 13.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AntoOpačak 12.01.2014.

    E Vrdoljak večeras slušam dnevnik i kažu 6 ministarstava znali za Imunološki . Predsjednik NO HNS. A kako si nam smuljo čovječe. Ako je danas na tebe mislila vesna Nove mlade snage jao ti se nama , a bogme i vama.

  • Lina39 12.01.2014.

    Ja sam mislila da ministar mora znati sve u okviru svoga ministarstva pa ,vjerojatno,zato ne mogu nikako a da ne kažem da se samo vadite /slično je radio Kalmeta /kako bi ste opravdali svoj nemar.Sami sebi ste dali gol !Pošteno bi bilo da sada sve ispravite.

Komentiraj...
Vidi sve komentare