To je to što me zanima!

Vrgorac Mesnoj industriji Pivac prodaje tri građevinske parcele

Oni će tu, kako rekoše, izgraditi između ostalog moderni proizvodni pogon vrijedan desetke milijuna kuna i modernu sušionu pršuta. Ova investicija je teška 10 milijuna eura
Vidi originalni članak

Danas je u Vrgorcu između Grada Vrgorca i mesne industrije Pivac svečano potpisan ugovor o kupnji tri građevinske parcele površine 32.695 četvornih metara po cijeni od tri eura po kvadratu kojeg su potpisali Ivica Pivac i jedan od vlasnika mesne industrije i gradonačelnik Ante Pranjić. 

Oni će tu, kako rekoše, izgraditi između ostalog moderni proizvodni pogon vrijedan desetke milijuna kuna i modernu sušionu pršuta. Ova investicija je teška 10 milijuna eura, a mesna industrija Pivac, koja zapošljava više od 1000 ljudi i proizvodi godišnje 130.000 pršuta novom sušionom nastavit će, kako je to istaknuto, još uspješnije poslovanje kojemu je zadaća i na jedan poseban gospodarski način oživjeti vrgorački kraj. Sam gradonačelnik Pranjić je istaknuo kako je ovo tek pokazatelj da se dobrim radom može puno uspjeti, pa i oživjeti gospodarsku zonu Ravča u svega nekoliko mjeseci od kako je zasjeo u vruću fotelju prvog čovjeka grada sa svojom nezavisnom listom mladih. 

Podsjetimo, ova gospodarska zona za vrijeme dok je HDZ bio na vlasti, dugi niz godina je mirovala i čekala, kako je rekao Pranjić 'očito bolje dane'. Potpisani sporazum i gradnja moderne sušione za pršute u Ravči jedna je od najvećih investicija u ovom trenutku poručili su iz Vrgorca u Dalmaciji. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • siroce777 18.03.2017.

    domaći pršut-mađarsko meso,tuniška so,bih radnici,samo vjetar domaći

  • fantazist 17.03.2017.

    Jel' domaći ili kineski pršuti?

  • grbavo drvo 17.03.2017.

    ,,,, , , kako rekoše,,,,, dobro da nisu rikoše #

Komentiraj...
Vidi sve komentare