To je to što me zanima!

Vrgorac se oprostio od Tonija: 'Svima je bio kao sin ili brat'

Oko stotinjak ljudi iz Vrgorca okupili su se na igralištu i dogovorili se da od zapaljenih bengalki naprave veliko slovo T, a oko slova T su bljeskalicama na mobitelima napravili srca
Vidi originalni članak

Kako je danas bila sahrana od mladog Tonija, htjeli smo simbolično zapaliti 18 bengalki budući da je on imao 18 godina, govori nam jedan od organizatora ispraćaja.

POGLEDAJTE VIDEO: Ispraćaj za Tonija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oko stotinjak ljudi iz Vrgorca okupili su se na igralištu i dogovorili se da od zapaljenih bengalki naprave veliko slovo T, a oko slova T su uz pomoć bljeskalica na mobitelima napravili srca i snimili sve s dronom.

TRAGEDIJA U VRGORCU 'Zvao sam ga da prošetamo do doma, ali je rekao da će autom'

- Cijelom gradu je Toni bio kao sin ili kao brat, a ovo je najmanje i posljednje što smo mogli napraviti za njega - rekao je organizator.

Podsjetimo, Toni (18) je bio na suvozačkom mjestu BMW-a koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u petak i nažalost poginuo. Direktor HMNK Vrgorac za njega je izjavio da je bio oličenje dobrote, pristojan i perspektivan sportaš, velika nada predivnog osmjeha. Bio je kapetan juniora i kapetan druge momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • trtajun 10.05.2020.

    Kakoto da umiru ipogibaju ,uvijek primjerni ljudi,fini,pristojni,ne piju ne puse,sa svima kao sin ibrat ,redovito idu u crkvu itd itd

  • violetmind 10.05.2020.

    Kakve su ovo pizdarije pa nije utakmica!cuj bengalke👎

  • Fighter for Justice 10.05.2020.

    Bengalke simboliziraju huliganizam,vandalizam,alkohol,nasilje... uglavnom negativnosti kojom su ispratili mladi život

Komentiraj...
Vidi sve komentare