News

Komentari 19

Vrgorac se oprostio od Tonija: 'Svima je bio kao sin ili brat'

Vrgorac se oprostio od Tonija: 'Svima je bio kao sin ili brat'

Oko stotinjak ljudi iz Vrgorca okupili su se na igralištu i dogovorili se da od zapaljenih bengalki naprave veliko slovo T, a oko slova T su bljeskalicama na mobitelima napravili srca

Kako je danas bila sahrana od mladog Tonija, htjeli smo simbolično zapaliti 18 bengalki budući da je on imao 18 godina, govori nam jedan od organizatora ispraćaja.

POGLEDAJTE VIDEO: Ispraćaj za Tonija

Oko stotinjak ljudi iz Vrgorca okupili su se na igralištu i dogovorili se da od zapaljenih bengalki naprave veliko slovo T, a oko slova T su uz pomoć bljeskalica na mobitelima napravili srca i snimili sve s dronom.

- Cijelom gradu je Toni bio kao sin ili kao brat, a ovo je najmanje i posljednje što smo mogli napraviti za njega - rekao je organizator.

Podsjetimo, Toni (18) je bio na suvozačkom mjestu BMW-a koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u petak i nažalost poginuo. Direktor HMNK Vrgorac za njega je izjavio da je bio oličenje dobrote, pristojan i perspektivan sportaš, velika nada predivnog osmjeha. Bio je kapetan juniora i kapetan druge momčadi.

Najčitaniji članci