To je to što me zanima!

Vrh HDZ-a kaznit će Šukera zbog pisma iz Velike Gorice?

Gradonačelnik Velike Gorice je s još sedam članova Gradskog odbora tužio bivšeg ministra Jadranki Kosor. Poslali su joj pismo u kojem traže da ih zaštiti od 'terora'
Vidi originalni članak

Ovdje vlada diktatura, predsjednik Gradskog odbora Ivan Šuker redovito me vrijeđa i proglašava nesposobnim i lijenim. Prijeti i raspuštanjem GO-a i govori da će on slagati listu za parlamentarne izbore u VI izbornoj jedinici, dio je dramatičnog pisma koje je šefica stranke Jadranka Kosor dobila početkom lipnja, a koje je prvi objavio Večernji list. Potpisuje ga HDZ-ov velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić sa sedmoricom članova Gradskog odbora, a na kraju pisma stranačku šeficu mole da ih zaštiti od Šukerova terora i da ga što prije pošalje u političku mirovinu. Iako je iznenađen što je pismo dospjelo u javnost i tvrdi da nije autentično, Barišić kaže da ovaj problem želi rješavati u stranci.

Ivan Šuker jučer je kratko rekao da pismo sve govori o Barišiću. Vrh HDZ-a ipak će raspravljati o navodima iz pisma, a, tvrdi naš izvor, Šuker bi mogao biti i kažnjen zbog bahatosti.    

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Sol Invictus 30.06.2011.

    Neko je napal brkatog prasca?

  • Nesnošljivi 30.06.2011.

    Po meni, ako bi se malo popratilo kronološki njegov ministarski rad, misli da je ta osoba jedna od najodgovornijih za stanje u Hr a na način da bi gospodarstvo bilo možda najbitniji temelj jedne države.. Kao ministar financija znamo da je prilično puta odlazio u razne banke i fondove i zaduživao državu pod izgovorom da su to sredstva za investiranje u gospodarstvo.. Obrazlagao je to njemu omiljenim terminom; fiskalna politika?!..bla bla, i da mi na žalost ne razumijemo tu mudrost njegovog rada i da je sve u redu.. A u gospodarstvo se očito nije puno slijevalo(jer je skoro mrtvo) novci su nestajali, dakle tu je i ministar gospodarstva upitan, a mnogi sudrugovi su mu pod istragom.. Pa se pitam da li je namjerno vodio državu pred bankrot, da li mu nisu sve na broju ili je levat kojeg zaboli jer on gladi ili nestašice neće osjetiti i vraćati taj ogromni dug koji nam svijet NEĆE OPROSTITI, tj. a zašto i bi..

  • handi 30.06.2011.

    Šukera poznam već cca 30 god. U prvom kontaktu sam procijenio da je to karakterna ništarija od osobe. Nisam se prevario. Dok ima u Hrvatskoj ovakvih nikako nam nemože bniti dobro. Njega bi zaista trebalo odstraniti iz poolitike. Gdje da se pojavi samo poteškoće i problemi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare