To je to što me zanima!

Plenković, Petrov, Maletić i Stier bit će u vrhu nove vlade?

Od Mostovaca bi u vladi navodni mogli ostati Orepić, Šprlje, Dobrović, Marić, Kliman, Tolušić i Butković. Most bi mogao dobiti Ministarstvo zdravlja...
Vidi originalni članak

Vlada bi se mogla formirati do kraja listopada, predviđa Večernji list. Navode i da unutar HDZ-a kolaju informacije kako bi Davor Ivo Stier, politički tajnik HDZ-a, mogao biti ministar vanjskih poslova i potpredsjednik Vlade za unutarnje i vanjske poslove, a Ivana Maletić potpredsjednica za gospodarstvo.

Priča se da bi Božo Petrov ponovno bi bio potpredsjednik Vlade, a od Mostovaca bi u vladi mogli ostati ministar unutarnjih poslova bio Vlaho Orepić, Ante Šprlje kao ministar pravosuđa, Slaven Dobrović ministar zaštite okoliša, a budući da bi Mostu moglo pripasti Ministarstvo zdravlja, novi šef tog resora mogao bi biti anesteziolog Ivan Bekavac. Sigurno je da će ministar financija ostati Zdravko Marić, a vjerojatno je da bi ministri ponovno mogli biti i Tomislav Tolušić te Oleg Butković.

U igri je za novog/starog ministra turizma i Anton Kliman budući da je ostvario veliki politički uspjeh sa preferencijalnim glasovima. Budući da bi HDZ-u moglo pripasti i Ministarstvo uprave, koje je dosad držao Most, ministrica bi mogla biti Branka Juričev Martinčev, gradonačelnica Vodica i prva na listi u devetoj izbornoj jedinici.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • liliana 16.09.2016.

    Ako im pusti policiju i pravosuđe onda nije napravio ništa,jedno veliko ništa.

  • zagreb555 16.09.2016.

    jadna naša Hrvatska!

  • 15.09.2016.

    karijeristi i neuki stranacki poslusnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare