To je to što me zanima!

Vrhovni sud potvrdio: Zdravka Mustača će izručiti Njemačkoj

Mustača kao bivšeg šefa jugoslavenske Službe državne sigurnosti Njemačka traži zbog sumnje da je bio suorganizator ubojstva hrvatskog emigranta Đurekovića
Vidi originalni članak

Vrhovni sud potvrdio je odluku Županijskog suda u Varaždinu prema kojoj se Zdravka Mustača ima izručiti Njemačkoj po tamošnjem europskom uhidbenom nalogu. 

Mustača kao bivšeg šefa jugoslavenske Službe državne sigurnosti Njemačka traži zbog sumnje da je bio suorganizator ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića u Wolfratshausenu 1983. 

Zbog toga je nedavno izručen i Josip Perković, kao bivši šef hrvatskog SDS-a, a kasnije jedna od glavnih figura u svijetu tajnih službi u neovisnoj Hrvatskoj. 

Odluku o Mustaču Vrhovni sud je objavio u utorak navečer na svojim stranicama, a vijest je za 24sata potvrdila i njegova odvjetnica Lidija Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • lud-noramalan-zbunjen 16.04.2014.

    Ni pokušaj mjenjanja ustava vam nije pomoglo moji dragi SveDrP-ci,kad ćete vi već shavtit da se vas više ne pita? Potipisali ste pristupni ugovor za EU,niste zanli što potpisujete i sad se ponašajte kako vam oni narede,jednostvno zar ne?

  • pješak 16.04.2014.

    ha ha ha.....Vrhovni sud potvrdio: Zdravka Mustača će izručiti Njemačkoj! Kao da je bilo za očekivati neku drukčiju odluku! Kao da je ovo nezavisna, neovisna, samostalna, čvrsta i jaka država pa će njezin Vrhovni sud presuditi drukčije!! Da je ovog Mustaća tražila neka njemačka čistačica radi vanbračnog djeteta od prije 30 g. oni bi ga izručili, jer je i ta čistačica jača od njih!

  • skypilot 16.04.2014.

    Upomoć drugovi! Napadoše nas nemci.U toku je osma neprijateljska ofanziva na reci Kupčini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare