To je to što me zanima!

Vrijeđao djelatnika hitne pomoći pa mu razbio nos

Djelatnici hitne su došli pomoći ženi koja je imala moždani udar. Susjed žene ih je napao. Jednog je bolničara udario šakom i slomio mu je nos
Vidi originalni članak

Splitska policija privela je Maria J. (61) jer je verbalno i fizički napao dvojicu djelatnika hitne pomoći na intervenciji. Medicinski tehničar Damir R. (41) i vozač kola hitne pomoći Nadan Č. (60) došli su pomoći Marijevoj susjedi Marceli J. Ženu su trebali prevesti u bolnicu jer je imala moždani udar. Mario je najprije vikao na bolničare i potom udarcem šakom Damiru slomio nos. Mario je policajcima odbio alkotest, a oni su podnijeli kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • krizbaher 11.03.2010.

    Je, i ja mogu potvrditi komentar @plavuše13, u svojih zasada 15 godina službe, imao sam bezbroj intervencija zbog pomoći djelatnicima Hitne... Svaka im čast, skidam kapu tim ljudima i divim se na hrabrosti i požrtvovnosti koju pokazuju u svim prilikama! Ja znam što ja mogu ( i s čim) napraviti kada me kripl napadne, ali oni su izloženi svemu i svačemu, pa makar pomagali i onome koji ih napada... svaka im čast, još jednom!

  • plavuša13 11.03.2010.

    Izbrisan----mogla bi se jaaako debela knjiga napisat o svemu s cim se mi susrecemo.Od stvari za rubriku bizarno pa do stvari za rubriku crna kronika!!!

  • user_39492 11.03.2010.

    Ma koliki kreten tribaš bit da to napraviš djelatnicima hitne pomoći,koji su nam svima oslonac i jedina nada u situacijama kad nam visi život.Nadan se da će starog kad mu bude tribalo pomoć,ostavit na cesti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare