To je to što me zanima!

Vrijedi 201.000 kn: Barišići su kupili i prijavili crni Mercedes

Barišić je, osim toga, opisao da novac za automobil potječe od kredita i osobne štednje supruge. Kredit od 29.950 eura također je novoprijavljen
Vidi originalni članak

Umjesto bijelog Mercedesa C 220d, supruga gradonačelnika Velike Gorice, Dražena Barišića, sad vozi crni automobil istog tipa.

Prošli mjesec objavili smo da je Nikolina Barišić unajmila bijeli Mercedes za koji plaća 4000 kuna mjesečno. Gradonačelnik Dražen Barišić (HDZ) tad nam je rekao da planiraju kupiti automobil te da će ga tad prijaviti u imovinsku karticu.

Iako se promjena još ne vidi u imovinskoj kartici, iz dokumenta koji nam je poslao Barišić razvidno je da je ona poslana Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

- Sve je uredno prijavljeno - rekao nam je gradonačelnik.

LUKSUZ U VELIKOJ GORICI Supruga HDZ-ova čelnika vozi Mercedes vrijedan 298.000 kn

Prema prijavi, Mercedes Benz C-klase 220d vrijedi 201.000 kuna. Automobil je 2017. godište i kupljen je rabljen u Njemačkoj, objasnio je Barišić, a cijena je sa svim davanjima.

Barišić je, osim toga, opisao da novac za automobil potječe od kredita i osobne štednje supruge. Kredit od 29.950 eura također je novoprijavljen, a osim dijela za automobil, obitelj njime planira obnoviti i kuću.

Barišić je dostavio i dokument iz kojeg je vidljivo da je njegova supruga podmirila tromjesečni najam prethodnog, bijelog Mercedesa.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • ljubica ljubičica_1 17.04.2019.

    Ti ljudi izgleda samo štede.Dali oni jedu?Dali kupuju odeću?Dali školuju djecu?Ovo mi se sve čini neuverljivo.

  • petar10_1 17.04.2019.

    Haha...kakvi krediti, mi Goricani dobro znamo da g.Barisic takav auto iskesira iz malog djepa .. pa on je stari hdzovac

  • japanokinez 17.04.2019.

    Sve je dogovoreno u Njemačkoj HDZ Njemačka radi za mafiju. Bljak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare