To je to što me zanima!

Vrijeme ne prestaje 'divljati': Bujice nosile sve pred sobom...

Snažno olujno nevrijeme zahvatilo je u četvrtak poslijepodne Istanbul. U nevremenu je ozlijeđeno desetak ljudi, gradski je promet bio u prekidu, a otkazani su i avionski letovi...
Vidi originalni članak

Led i kiša koji su padali u Istanbulu bili su toliko gusti da se povremeno gotovo ništa nije vidjelo. Nevrijeme je zahvatilo grad u vrijeme kada ljudi idu s posla, pa su mnogi bili silom prilika zatočeni u svojim uredima i kafićima ili zaglavljeni u javnom prijevozu, javlja Daily sabah.

Zbog nevremena su otkazani svi letovi iz Međunarodne zračne luke Atatürk. Nije vozila ni podzemna željeznica, a u većem dijelu grada bio je obustavljen i tramvajski promet.

Obustavljen je bio i promet tunelom Euroazija ispod Bospora. U luci Haydarpaşa vjetar je srušio veliki kran koji je potom izazvao eksploziju i požar, no vatra je brzo ugašena.

Daily Sabah javlja o dvije ozlijeđene osobe na koje se srušio zid jednog starog groblja. Agencija France Presse piše, pak, o desetero ozlijeđenih. Ovo je već drugo snažno olujno nevrijeme u Istanbulu u posljednjih deset dana.

Podsjetimo, i u Hrvatskoj bili smo svjedoci ekstremnog vremena. Jake tuče sve su učestalije, a u srijedu je jedna takva preplavila Plomin, zbog čega su ralice morale izaći na cestu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bila-lađa 30.07.2017.

    ovo erdogan pokazuje svoju snagu običnom narodu

  • komentator__Luka 28.07.2017.

    brutalno

  • Zagreb47 28.07.2017.

    kako će nas razbit majka priroda,umjesto da je čuvamo ,pojednine države je demoliraju,isprobavaju razne vrste oružja,,bacaju nuklearni otpad,spaljuju smeće , ispuštaju plinive u atmosfer idt. Obrista će nas kao dijete pogrešku gumicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare