To je to što me zanima!

Vrludala cestom, sletjela s nje pa se nastavila voziti: Policija joj izmjerila 1,7 promila u krvi

Nakon par pića, žena je odlučila sjesti u auto i provozati se cestom kod Siska. Imala je 1,74 promila alkohola u krvi te je sletjela s ceste i udarila u prometni znak
Vidi originalni članak

Vozili smo iza nje, krivudala je cijelo vrijeme. Sletjela je dolje na travu i koliko sam vidio nije bila ozlijeđena, ali je definitivno bila pijana. Mi smo nastavili dalje, ali znam da je došla policija i Hitna pomoć, ispričao je čitatelj. 

Vozačica je sletjela s ceste između mjesta Žažina i Sela na državnoj cesti u utorak oko 17.30 sati, potvrdili su iz sisačko-moslavačke policije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pijana vozila pa sletjela s ceste

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozačica (46) je upravljala autom sisačkih tablica pod utjecajem alkohola (1,7 promila). Do nesreće je došlo tako što vozačica nije vozila po sredini trake te je skrenula s kolnika na travu, nastavila voziti i udarila u prometni znak. 

Iz policije su potvrdili da žena nije ozlijeđena već je nastala samo materijalna šteta. Zbog počinjenih prekršaja protiv vozačice podnijet će se optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu.
 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • juramrki 08.04.2021.

    ma nije kriva jadna .uska cesta treba još traka napravit pa nebi išla po livadi ,, 

  • 08.04.2021.

    Nakon par pića,.. par pića..???   ova u guzici sigurno ima preko pola litra žešticee..

  • crazy mind 08.04.2021.

    na veliku zalost svih "pravih muskarcina" statistika ipak pokazuje da muskarci sudjeluju u duplo više nesreca nego zene i kod toga imaju 3 puta vece izglede da budu u njima fizicki ozlijedeni. zene izazivaju prometne nesrece najvise zbog krivih procjena a muskarci zbog grubog krsenja propisa i precjenjivanja svojih vozackih sposobnosti. zene vise ginu kao suputnici a muskarci kao vozaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare