To je to što me zanima!

Vučić je rekao da će razoružati Srbiju. Ovako je on 1995. nosio kalašnjikov iznad Sarajeva...

Provest ćemo potpuno razoružanje Srbije - najavio je Vučić, koji je ratnih devedesetih, kao mali od kužine u stopu pratio svog idola Vojislava Šešelja, četnika i ratnog zločinca
Vidi originalni članak

Nakon dvije masovne pucnjave u Srbiji u samo dva dana, u kojima je ubijeno 16 ljudi, Aleksandar Vučić najavio je da će razoružati Srbiju. Rekao je da će svi koji imaju oružje, a to je oko 400 tisuća ljudi, proći reviziju.

Pogledajte video: Najavio da će razoružati Srbiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovako je on nosio kalašnjikov za koji tvrdi da je kišobran

Najavio je velike kazne za nelegalno oružje, za kalašnjikov od dvije do 15 godina zatvora. 

- Provest ćemo potpuno razoružanje Srbije - najavio je Vučić, koji je ratnih devedesetih, kao mali od kužine u stopu pratio svog idola Vojislava Šešelja, četnika i ratnog zločinca.

POGLEDAJTE VIDEO: VUČIĆ PORUČIO DA ĆE RAZORUŽATI SRBIJU

MINISTRICA: HITNO REAGIRAJTE! Ovo je doktor i šef psihijatrije u Leskovcu. Član Vučićeve stranke

Na brdu iznad Sarajeva 1995. godine obilazio je srpske paravojne formacije koje su držale grad u blokadi. Postoje i snimke predmeta koji Vučić drži u ruci i za koji tvrdi da je kišobran.

Nekoć je gorljivo branio zločince Mladića i Karadžića, huškao je narod u Glini i obilazio paravojne formacije tijekom agresije na drugu državu.

KOMENTAR Halo Vučiću, jesi li normalan? Godinama si djecu trovao mržnjom, a sad ih hapsiš!

Danas, nakon što je godinama omogućavao kriminalcima i nnarkomanima da upravljaju s televizijama i grade biznis slaveći nasilnike i nasilje, hapsi djecu koja ne razlikuju dobro i zlo i najavljuje da će razoružati Srbiju. 

U isto vrijeme član njegove napredne stranke, doktor i šef neuropsihijatrije u Leskovcu ima ovakve fotografije na Facebooku.

Na glavi mu je beretka s amblemom JSO, zloglasne jedinice čiji je komandant Milorar Ulemek Legija osuđen za ubojstvo premijera Zorana Đinđica.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • PeroT 10.05.2023.

    zatući čekićem kao 41

  • zakućuspreman 08.05.2023.

    Miljenik 24 sata,Aleksandar Vučić

  • Mrduša Donja 07.05.2023.

    A BiH prilivode tuguju i oglasavaju dan zalosti povodom masakra u BEOGRADU!!!Jesu oni tugovali za Srebrenicom!?!?Uzas, koji beskicmenjaci!Zao je svakom normalnom covjeku djece i grozno je sto se dogodilo, ali dan zalosti be trebaju proglasavati susjedne drzave!

Komentiraj...
Vidi sve komentare