To je to što me zanima!

Vučić Karamarku: Dijeli lekcije, a organizira slavlja u Bleiburgu

Neću se miješati u unutarnje stvari Hrvatske, a molim njih da se s malo više preciznosti bave stvarima u Srbiji, ako se već bave, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić
Vidi originalni članak

Nije dugo trebalo da premijer Srbije Aleksandar Vučić reagira na najnoviju izjavu Tomislava Karamarka. Naime, Karamarko je ranije danas rekao da je srpsko odbijanje zahtjeva Haaga za izručenje radikala dokaz nefunkcioniranja Srbije kao države.

Aleksandar Vučić je kazao da bi “volio da nam ne drže lekcije oni koji organiziraju komemoracije i proslave u Bleiburgu”, javlja N1. 

- Neću se miješati u unutarnje stvari Hrvatske, a molim njih da se s malo više preciznosti bave stvarima u Srbiji, ako se već bave - rekao je Vučić i dodao da se nada boljim odnosima s Hrvatskom.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Samo pošteno 19.05.2016.

    Svatko normalan zna da je u Bleiburgu pobijeno dosta nevinih ljudi tako da se spomenute komemoracije sluze za njih a ne za one koji su sijali zlo. Sto se tice Karamarkove izjave u potpunosti se slazem s njim jer ako Haag trazi izrucenje srbija bi to trebala i odraditi. Jos bi nesto spomenuo a to je da vucic bolje razmisli kako zvuci van srbije velicanje ratnog zlocinca mihajlovica i njegova rehabilitacija.

  • gladijator 19.05.2016.

    Opet skreće sa teme, nedavno je izabran i sad ne zna šta da radi. Ma ne muči njega Hrvatska, ni Karamarko, njega muče moguće sankcije, ako ih ne preda!

  • ZelenaHrvatska 19.05.2016.

    ma sta se vi četnici bunite a kod vas su stalno četnicki mitinzi i ostala vaša sranja pa vam mi nista ne prigovaramo kad znamo da se nikad nećete promjenit i da ćete uvjek biti cetnici i p.... obične koje su sve ratove na balkanu započeli a onda i izgubili,bolje idite traktore perite,smradovi cetnicki!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare