To je to što me zanima!

Vučić o snimci sa Šešeljem iznad Sarajeva: Fotomontaža! To je u mojoj ruci kišobran, a ne puška

To je fotomontaža. Imao sam kišobran. I nisam nosio pivo Šešelju, on ne pije pivo. Većina Bošnjaka u Srbiji glasa za mene, vide kako investiramo u Novi Pazar ili, recimo, Sjenicu, rekao je Vučić
Vidi originalni članak

Aleksandar Vučić bio je na brdu iznad Sarajeva u ratnim devedesetima. Uz njega je bio, tada njegov idol, četnik i ratni zločinac Vojislav Šešelj.

To su činjenice.

Vučić sad tvrdi da na toj snimci ne nosi pušku nego kišobran.

Rekao je to gostujući na Happy tv-u. 

- To je fotomontaža. Imao sam kišobran. I nisam nosio pivo Šešelju, on ne pije pivo. Većina Bošnjaka u Srbiji glasa za mene, vide kako investiramo u Novi Pazar ili, recimo, Sjenicu - rekao je Vučić.

Srećom, postoje snimke. Teško je fotomontažom na ovo ubaciti kišobran. Uostalom, pogledajte sami i zaključite čini li vam se snimka autentičnom i izgleda li ovo u Vučićevoj ruci kao kišobran.

Pogledajte Vučićev 'kišobran'

Vučić je kao psić tada išao gdje ide gazda Šešelj, kojem se divio. A zločinac Šešelj te 1995. godine obilazio je srpske paravojne formacije koje su držale Sarajevo u blokadi. Postoje i snimke predmeta koji Vučić drži u ruci i za koji tvrdi da je kišobran. 

Nekoć je gorljivo branio zločince Ratka Mladića i Radovana Karadžića, huškao u Glini i obilazio paravojne formacije tijekom agresije na drugu državu, a danas je prepun pomirljivih tonova. I obrazloženja da se čovjek tih godina samo htio zaštititi od - kiše...

Idi na 24sata

Komentari 92

  • mirocmrljic 19.01.2023.

    Pa morao je kukavica opalit jednu fotku s oruzjem.tako da unucima moze pricati kako je sudjelovao u krvavim borbama

  • goran6 18.01.2023.

    Ovo nije kišobran...to je paklena sprava za teranje oblaka s tučom🤣🤣. Mrš trofazni lažove🤮🤮🤢

  • habanero 18.01.2023.

    Vucic nosi nogice za kotlić , mutavi gazda je stalno gladan , sigurno mu je i jaja lizo pa mu ostale prekrasne čube , pravi početnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare