To je to što me zanima!

Vučić odgovorio Milanoviću: 'Za mene su glasali i Hrvati'

Vučić je rekao da ne prebrojava krvna zrnca ljudima koji izlaze na izbore, ali da je siguran da je bilo Hrvata koji su mu dali svoj glas, a da Milanovićevo pitanje govori da se protiv Srbije vodi kampanja mržnje
Vidi originalni članak

Zoran Milanović je u intervjuu za RTL u utorak među ostalim spomenuo i srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, koji nije bio baš previše oduševljen Milanovićevom pobjedom. Vučić mu ni danas ne može oprostiti kada je izrekao "šaka jada...".

- Za mene je glasalo jako puno pripadnika, članova srpske zajednice, ljudi, naših građana. To je očito, to vidim i to mi je drago, ali ne volim to puno isticati. I onda mogu pitat drugu stranu je li ikad neki Hrvat glasao za njega - rekao je Milanović.

Nije morao dugo čekati na odgovor s druge strane, jer je Vučić u srijedu ujutro gostovao u jutarnjem programu Pink televizije i osvrnuo se na Milanovićevo pitanje.

ZORAN MILANOVIĆ: 'U Jasenovac ću ići, u Bleiburg nikad, zna se moj stav o tome'

Vučić je rekao da ne prebrojava krvna zrnca ljudima koji izlaze na izbore, ali da je siguran da je bilo Hrvata koji su mu dali svoj glas.

- Siguran sam da je veliki broj Hrvata glasao za mene i SNS. U nekim hrvatskim mjestima pobjedio je SNS i to na lokalnim izborima, gdje je hrvatska nacionalna lista išla protiv nas - rekao je Vučić.

Kako kaže, pitanje Milanovića pokazuje i kakva se kampanja vodi protiv njega i Srbije.

- Vodi se kampanja mržnje protiv mene i Srbije - rekao je Vučić.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • 04.03.2020.

    Tako dugo dok ne priznaju agresiju na hrvatsku nikakvi odnosi sa malom srbijom. Nikada se ne treba sastati sa gubitnikom Vučićem.

  • dijalektičar 04.03.2020.

    Ne volim ovnovski,jareći,bikovski odnos među ljudima. Ipak,imamo osjećaj da je Vučić više narogušen na Hrvatsku(sve njeno zlo i dobro)nego Milanović na Srbiju,jer Milanović razdvaja zlo i dobro.

  • nišlija 04.03.2020.

    Na ove jeftine i mizerne politicke poene se primaju samo jos oni najprimitivniji koji ,kod nekog ko bi trebalo da poboljsa nesto u drzavi, cene sta je reko o srbima ili kako je odgovorio hrvatima... strasno je koliko ima zakrzljalih mozgica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare