To je to što me zanima!

Vučić odlučuje hoće li primiti albanskog premijera u Srbiji

Srbija će biti normalna država samo ako Stvarna Srbija shvati da je Velika Albanija njena noćna mora, a ne naš projekt, poručio je albanski premijer Rama na Twitteru
Vidi originalni članak

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras na srpskoj državnoj televiziji kako će tijekom vikenda odlučiti hoće li dozvoliti da albanski premijer Edi Rama dođe u posjet Beogradu sljedećeg tjedna.

- Hoće li do posjeta uopće doći, o tome ću tijekom vikenda odlučiti rekao - Vučić za RTS. 

Razlog su događanja na utakmici nogometnih reprezentacija Srbije i Albanije. Dodao je kako sada ima više podataka o izgredu na utakmici i dronu s albanskom zastavom kojom su Albanci, uvjeren je Vučić, htjeli poniziti Srbiju.

REUTERS/PIXSELL

- Znamo i kada su osobe ušle u zemlju, koje osobe, tko se s kim dogovarao, i bojim se da mnogi u zemalja iz koje stižu vrlo čudne optužbe na račun Srbije neće biti sretni kada budu vidjeli rezultate istrage - tajnovit je Vučić dodajući u istom tonu kako će "i domaću javnost i sve međunarodne faktore vrlo brzo suočiti s nepobitnim činjenicama kako je to urotnički vrlo ozbiljno, dugo pripremano i napravljeno kako bi se Srbija ponizila".

S druge strane, albanski premijer koji čeka odluku hoće li mu Vučić dopustiti dolazak u Beograd, Edi Rama negira da "velika Albanija" nije albanski projekt.

- Srbija će biti normalna država samo ako Stvarna Srbija shvati da je Velika Albanija njena noćna mora, a ne naš projekt - napisao je Rama na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Petar Adamović 19.10.2014.

    Angela je to već sredila.On samo malo glumi nekakvu samostalnost,ali ljubi ruku i Angeli i Putinu da nešto izžica.Jutros na RTV Beograd javljeno je da mu je bivši vođa/firer/ Šešelj,poslije raka na debelom crijevu stekao još dva na jetri.Šešelj je to sve dobio od muke,on guli i trune a njegovi"izdajice" se šepure na vlasti.

  • Miške 19.10.2014.

    A što je zapravo taj Albanac htio reći ?

  • piki-1 18.10.2014.

    Meni nije jasno, sta uopste hrvatski portali izvestavaju o Srbiji i Albaniji. Idite na srpske novine pa pogledajte da li ima nesto o desavanjima u Hrvatskoj. O cemu mi ovde pricamo. Uvek ce biti napaljenih klinaca koji komenatarisu i pljuju na svim stranama a kad to zavrse nastavljaju da igraju igrice na kompijuterima. Batalite izvestavanje iz Srbije jer u Srbiji nikoga ne interesuje sta se desava u Hrvatskoj. A da i da se napaljeni Srbijanci sklone sa hrvatskih portala jer nema smisla vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare