To je to što me zanima!

Vučić se prisjetio susreta s Bandićem: 'Bio je poput Alberta Einsteina. To je veliki gubitak...'

Beograd će se sigurno odmaknuti od Zagreba, bez obzira na to što su bogatiji, ali ta razlika se smanjuje i tako će se nastaviti. Beograd je jedina metropola u regiji i nastavit će se brzo razvijati, rekao je Aleksandar Vučić
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić za Happy TV govorio je o susretu s bivši gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem tijekom njegovog boravka u Beogradu 2016. godine.

Vučić kaže da je Bandić bio snalažljiv, marljiv i sposoban te da je prepoznao potencijal projekta Beograd na vodi. Tvrdi kako je čeka izrazio želju da se sličan projekt realizira u Zagrebu.

Čubasta kampanja Vučić ima pune usne obećanja...

- Bandić je 2016. godine je bio u Beogradu. Upoznali smo se i razgovarali o Beogradu na vodi. Plašio sam se jedne stvari, bio je uz sve naše različitosti, snalažljiv, Hercegovac, vrijedan, sposoban. Odmah se uhvatio priče o Beogradu na vodi i htio je napraviti Zagreb na vodi. Pitali su me nakon toga Alabar i Sheikh Mohammed, ja im kažem "nisam najveći fan Hrvatske, ali nemam ništa protiv, ako vas zanima - rekao je.

'Beograd je jedina metropola u regiji'

- Beograd će se sigurno odmaknuti od Zagreba, bez obzira na to što su bogatiji, ali ta razlika se smanjuje i tako će se nastaviti. Beograd je jedina metropola u regiji i nastavit će se brzo razvijati - dodao je.

Istaknuo je kako se razlika između ta dva grada smanjuje i takav trend će se nastaviti.

VIDEO IMA MILIJUN PREGLEDA TikToker Vučić se hvali: 'Jeste li znali? Lord Voldemort je Srbin'

Rekao je i da je prerani odlazak Milana Bandića gubitak za Zagreb te da je Bandić nekim svojim sposobnostima poput Alberta Einsteina.

- Mislim da je Zagreb preranim Bandićevim odlaskom puno izgubio. Za neke je on svojom sposobnošću bio Albert Einstein - rekao je Vučić.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • orjen 13.12.2023.

    Ma oba su primitivci. Saka jada…

  • FifyFuchs4 13.12.2023.

    Zahvalan sam na kozmickoj pravdi....L.p.

  • covidd 12.12.2023.

    Iskreno,nisi ti normalan,ako je taj tvoj narod toliko slijep,onda ćeš vjerovatno opet pobjedit

Komentiraj...
Vidi sve komentare