To je to što me zanima!

Vučićeva fatalna Ličanka Dijana Hrkalović je grubo rasistički izvrijeđala cijeli hrvatski narod

NOVI EXPRESS Kao što Rolling Stonesi imaju ljetnu turneju, tako i Dijana Hrkalović ima ljetnu TV turneju po Srbiji. I dok su nastupi Rolling Stonesa kao i uvijek bili uzbudljivi, oni Dijane Hrkalović bili su predvidljivi
Vidi originalni članak

Bila je godinama miljenica vladinih režimskih medija u Srbiji koji su od nje stvorili heroinu. Strah i trepet u policiji. Nazivali su je najvećim borcem protiv kriminala u vrijeme kad je ono malo nezavisnih medija upozoravalo na njezinu povezanost s kriminalnim miljeom u Srbiji. I u jednom trenutku strmoglavi pad dojučerašnje miljenice ulizivačkih medija, uhićenje, pritvor. Preko noći su je oni koji su je dizali u nebesa počeli nazivati oličenjem zla, psihopatom itd.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Suštinu u prvi plan 19.08.2022.

    Primitivne pobude pisati o beznačajnim ljudima u drugoj zemlji, davati im bilo kakav značaj. Primitivne izjave, primitivan tekst.

  • mraka9 16.08.2022.

    Izgleda da se po srpskim zatvorima izučava hrvatska povijest...šteta da jedna Ličanka mora u srpski zatvor da bi proučavala svoju domovinu

  • Leta Semoa 16.08.2022.

    Bila je godinama miljenica vladinih režimskih medija u Srbiji koji su od nje stvorili heroinu. U prevodu, stvorili su ovisnicu o heroinu! A to svuda na "našim" prostorima tako lupaju, ne može biti rasistički napad kad smo iste rase, čak i ista grupa naroda, rasizam može biti samo netrpeljivost prema drugim rasama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare