To je to što me zanima!

Vučna služba iz Splita odlučila je pomagati hitnim službama

Svoja vozila stavljamo na raspolaganje kao i sve svoje usluge svim vozilima hitne medicinske pomoći, policijskim vozilima, vatrogascima, Kriznom stožeru i drugima, poručili su iz Nike transporta
Vidi originalni članak

Mnogi se ovih dana, svatko iz domene svoga rada nastoji uključiti i pripomoći stručnim službama koje se nesebično izlažu u borbi protiv pandemije korona virusa u Hrvatskoj.

- U ovim teškim trenucima u kojim smo se našli utjecajem korona virusa vučna služba Nike transport d.o.o je odlučila pomoći koliko smo to u mogućnosti. Svoja vozila stavljamo na raspolaganje kao i sve svoje usluge svim vozilima hitne medicinske pomoći, policijskim vozilima, vatrogascima, Kriznom stožeru, civilnoj zaštiti, medicinskom osoblju, liječnicima, medicinskim sestrama i svim drugim službama koje sudjeluju u sprječavanju širenja bolesti COVID-19 i nalaze se na prvoj crti obrane od pandemije - rekli su nam iz Nike transporta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihova usluga obuhvaća prijevoz vozila u kvaru ili stradalih u nesreći na području Županije splitsko-dalmatinske, bez novčane naknade u svakom trenutku dana i noći kada to od njih zatraže. Ističu kako će sve ove službe do daljnjega imat svu potrebnu pomoć za vozila koja se nađu u kvaru na ovom prostoru. I tek što su objavili ovu hvale vrijednu akciju na svojoj Facebook stranici kao i broj na koji se svi, kojima pomoć ustreba mogu javiti, kako su nam rekli počeli su zvoniti mobiteli i javljati se i drugi koji žele pomoći. Ponukani njihovim primjerom javljaju se, kako nam rekoše i vlasnici auto servisnih radnji spremni otklanjati kvarove na automobilima besplatno za sve gore navedene službe.

- Tek što smo objavili na društvenim mrežama, javljaju nam se ljudi spremni pružiti pomoć ne samo iz splitsko dalmatinske županije već i iz drugih krajeva Hrvatske želeći staviti svoje usluge na raspolaganje - poručili su iz Nike komerc vučne službe koji imaju svu potrebnu opremu i za najgore slučajeve kada zatreba vučna služba.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mladen973 30.03.2020.

    Pa estradnjaci sada budu tražili minimalac od države, ipak su oni bitniji od ostalih

  • Balkan reality 27.03.2020.

    Svaka čast momci. Da se bar ovi naši estradnjaci i nogometaši oće malo pokazat.

  • unrec 27.03.2020.

    Takvima prostora i ne zaboraviti nakon ove svinjarije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare