To je to što me zanima!

Vučna vukla BMW koji se otkvačio i udario u stanicu

Vučna služba je vukla prikolicu. Na prikolici je bio BMW X3. Ona se u jednom trenutku otkvačila i naletjela je na znak i displej na autobusnoj stanici
Vidi originalni članak

Nisam mogao vjerovati. Takav skupi automobil. Zaista prava šteta, kaže naš čitatelj koji je fotografiju snimio u četvrtak na Zagrebačkoj aveniji u Zagrebu.
- Vučna služba je vukla prikolicu. Na prikolici je bio BMW X3. Ona se u jednom trenutku otkvačila. Ne znam zašto, no možda ju vozač nije dovoljno dobro pričvrstio - kaže čitatelj. Dodaje da se prikolica, zajedno s autom, kojemu se cijena penje i do 300.000 kuna, zabila u autobusnu stanicu.
- Na stanici su bila četiri čovjeka. Sva sreća da ih prikolica nije udarila. Prošla je kraj njih i naletjela je, zajedno s BMW-om, na znak i na displej te ih je srušila. Vozač vučne se malo dalje zaustavio i izašao je van. Došao je do BMW-a i uhvatio se za glavu. Što je kasnije bilo, ne znam, jer sam se odvezao dalje - objasnio je čitatelj. U Policijskoj upravi zagrebačkoj kažu da o ovoj nesreći nemaju nikakve informacije.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zvone79 18.04.2009.

    Koji su to d*bili koji ne zavežu prikolicu kako spada, pa to nije za vjerovat. Ne samo da je šteta ogromna nego su ljudi mogli poginuti!

  • be yourself 17.04.2009.

    Ne razumijem te jadnike koji nemaju još malo para za dobacit za pošten auto X5 nego se voze u toj jeftinijoj verzji.

  • nitron 17.04.2009.

    Ma nije ga taj pošteno ni kupio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare