To je to što me zanima!

Vučurevićev sin: Moj otac je samo žrtva nerazumne braće

Okupljeni ljudi u Trebinju organizirali su skup potpore Božidaru Vučureviću. Na sukpu su okupljeni zatražili da se Vučurevića pusti da se brani sa slobode
Vidi originalni članak

Sugrađani uhićenog ratnog gradonačelnika Trebinja Božidara Vučurevića u subotu su organizirali skup potpore njemu u čast. Srpska demokratska stranka organizirala je i potpisivanje peticije koju će dostaviti srbijanskim vlastima. Okupljeni su zahtjevali da se Vučurevića pusti da se brani sa slobode.

- On je žrtva nerazumne braće, a ja se nadam da će se ubrzo urazumiti i da će se sve riješiti - rekao je za Dnevnik.hr Vučurevićev sin Zoran. 

Predsjednik srpske demokratske stranke Predrag Kovač izjavio je kako je za njega Vučurević bio "istinski patriota". 

Božidara Vučurevića uhitila je srpska policija na granici između BiH i Srbije. Protiv Vučurevića je u listopadu 2008. dubrovačko Županijsko državno odvjetništvo podignulo optužnicu zbog ratnog zločina protiv civila na dubrovačkom području i uništavanja kulturnih i povijesnih spomenika između 1991. i 1995. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kakran 11.04.2011.

    kuku-lele Vuco,objesice te za Muda(ako ih imas)

  • Sisko_1 10.04.2011.

    Iz povjerljivih izvora doznajem da je taj Vucko prije rata prodavao koke i pilice i da je imao kamion sa slikom Lepe Brene i da se jedva znao potpisat...kad vidis na kraju majstor u baratanju oruzjem..pa morao se na necemu dokazat...a takvih je nazalost bilo puno u ratu...nepismenost i mrznja nema gore kombinacije

  • cikaKURE 10.04.2011.

    Dođi Vučko da ti sudimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare