To je to što me zanima!

Vuk Drašković predviđa 'Oluju' na Kosovu u roku mjesec dana

Vođa SPO-a Vuk Drašković smatra da je "vrijeme da se naviknemo na činjenicu da smo poraženi, odnosno potrošen je i posljednji cent pobjede Kraljevine"
Vidi originalni članak

Vođa SPO-a Vuk Drašković za B92 izrazio je strah da neće proći ni mjesec dana, a na Kosovu će biti primijenjen scenarij Oluje. Objasnio je da je u optjecaju scenarij izazivanja krvoprolića kako bi uslijedile traktorske kolone koje će u građanima Srbije izazvati bijes prema Zapadu, ali i da barikade budu pretvorene u barikade prema demokratskom svijetu.

Drašković smatra da je "vrijeme da se naviknemo na činjenicu da smo poraženi, odnosno da je potrošen i posljednji cent pobjede Kraljevine". Drašković misli da su "taoci i žrtve država Srbija i njezina budućnost, ali i narod na sjeveru Kosova".

Komentirajući izgrede na graničnom prijelazu Jarinje, Drašković smatra da netko pokušava vratiti Srbiju u 90-e i da su krivci za izgred i pucnjavu Srbi koji su provocirali sukob.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • JokaJokic 05.10.2011.

    N I K O N E V O L I S R B E

  • gogson00 05.10.2011.

    zašto taj čovjek nije u Haagu?

  • JokaJokic 05.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare