To je to što me zanima!

Vuk odgrizao prst dječaku u zoološkom vrtu u Beogradu

Dječak (9) je ruku najvjerojatnije gurnuo kroz žičanu ogradu u namjeri da pomazi životinju. Vuk mu je odgrizao srednji prst na lijevoj šaci. Dječak nije životno ugrožen
Vidi originalni članak

Šokantan incident dogodio se u četvrtak oko 13 sati u beogradskom Zoološkom vrtu na Kalemegdanu. Tamo je devetogodišnjem dječaku vuk odgrizao srednji prst na lijevoj šaci, javlja B92.

Maleni M.R. beogradski ZOO vrt posjetio je s roditeljima, a oni su u trenutku incidenta dijete ispustili iz vida. Devetogodišnjak je ruku najvjerojatnije gurnuo kroz žičanu ogradu u namjeri da pomazi životinju. Vozilom hitne pomoći prevezen je u Institut majka i dijete gdje mu je ozljeda sanirana. Priopćeno je da se nalazi izvan životne opasnosti.

O incidentu se nešto kasnije očitovao i direktor zoo vrta Vuk Bojović. On je Tanjugu izjavio da se dječak provukao kroz zaštitne ograde kod spomenika psu Gabi i došao do kaveza s vukovima na kojima, kako je istaknuo, stoji upozorenje da je riječ o opasnoj životinji.

- Vukovi su svirepe životinje i rođene ubojice. Zato su i atraktivne i ljudi dolaze da ih gledaju, ali mu se prsti ne pružaju - upozorio je Bojović i potvrdio da su o incidentu nekoliko sati kasnije obavijestili i policiju koja je obavila očevid.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • emma123 18.07.2013.

    jadno dijete

  • Palamudan 15.07.2013.

    tko zna kad je zadnji put jeo

  • WOMANIZER 14.07.2013.

    ma daa, na trenutak su ga ostavili bez nadzora, "trenutak" u kojemu je prošao zaštitne ograde i pružio ruku kroz ogradu! ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare