To je to što me zanima!

Vukelić se vraća politici: HDZ se mora prestati baviti sobom

Osjećam se dobro i već sam sudjelovao u radu Sabora. Treba raditi, a to sam i obvezan prema građanima, kao i svima koji su mi dali mandat, rekao je Vukelić
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Branko Vukelić vraća se u politički život nakon oporavka od raka gušterače. Na druženju s novinarima u utorak u Karlovcu je rekao kako se nakon operacije u ožujku ove godine dobro oporavio te se osjeća sposobnim za rad zastupnika, ali i za aktivnije uključivanje u lokalnu politiku. 

- Osjećam se dobro i već sam sudjelovao u radu Sabora. Treba raditi, a to sam i obvezan prema građanima kao i svim onima koji su mi, u okviru HDZ-a, dali mandat na prošlim izborima - istaknuo je Vukelić. Dodao je kako je u svojoj političkoj karijeri puno toga napravio, ali smatra da još puno toga može i dati. 

Saborski zastupnik komentirao je i situaciju u Karlovcu, a istaknuo je kako mu je žao što je taj grad izbio na naslovnice zbog afera lažnih diploma.

Vukelić je dodao da iako se ne želi kandidirati na predstojećim izborima želi pomoći HDZ-u da pobijedi. Smatra da stranka treba ozbiljno krenuti u pripreme za lokalne izbore i prestati se baviti sama sobom.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Nisam Taj 26.09.2012.

    Prestat bavit samim sobom ??? Je li to onaj isti covjek koji je samom sebi napravio most u zemlji nedodjiji ? Ponekad zaista ne mogu povjerovat u ono sto procitam,pa zar ti ljudi zaista nemaju obraza !?

  • Yassa 25.09.2012.

    most je gotov ali jesu li cestu spojili

  • corcoran 25.09.2012.

    Dolazi u nadzorni odbor škvera u Split kao Maček jer oni znaju koji su problemi u škveru,sindikalci oduševljeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare