To je to što me zanima!

"Vukovar je obezvrijeđen, a reprezentacija igra grozno!"

Iza ovoga ne stoje ni Crkva ni HDZ. To su organizirala tri "pametna" dečka kojima bi trebali prepustiti i vođenje države kada ovako lijepo sve organiziraju, kaže Matić
Vidi originalni članak

Hrvatska je vlada kao i svake godine došla u Vukovar odati pijetet i dužno poštovanje žrtvama. I zaista nije važno tko je na početku, a tko na kraju kolone. Čak i pozdravljam odluku Stožera da političari budu na kraju kolone, rekao je ministar branitelja Fred Matić. Dodao je kako mu je žao što to nisu prije napravili, piše Večernji list.

- Međutim, kad se sjetim da su se prethodnih ministara i premijera bojali, to je opravdavajuće. Sad vidimo da iza ovoga ne stoje ni Crkva ni HDZ. To su organizirala tri 'pametna' dečka kojima bismo mi možda trebali prepustiti i vođenje države kada ovako lijepo sve organiziraju - rekao je Matić i dodao kako je 'Hrvatska popljačkana, reprezentacija igra katastrofalno, a Vukovar je obezvrijeđen'. Sad je postala aktualna i knjiga Nenada Ivankovića 'Predsjedniče, što je ostalo'.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • KrunoslavMarkac 18.11.2013.

    Ajde ne serite bando mamiceva jebo vas hdz

  • 1 podravec 18.11.2013.

    Nije njima niti bilo do pješačenja.Skoknuli oni do Iloka,probali mlado vino,prošli most i završili u Palanci na misi gdje ih dočeko Nikolić sa suzom u oku.

  • MI-MA 18.11.2013.

    tri dečka koja vole svoj Vukovar i svoj Hrvatski narod. A ti se prikloni Siniši Mihajloviću i ovoj Vladi. A narod je rekao što mosli o ovim dečkima a što misle o Vladi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare