To je to što me zanima!

Vukovarac: "Ovo su ljudi koji su mi spasili život"

Zoran i Željko Domitrović, Zdravko Spudić i Marko Mandić do bolnice su prevezli Zorana Jurkovića, kojega je udario grom i vjerojatno mu spasili život
Vidi originalni članak

Sjedio je pored ceste sagnute glave i opuštenih udova. Izašli smo mu pomoći, iako nismo znali što mu je. Neki muškarac je doviknuo da ga je udario grom. Uplašili smo se ne znajući što je najpametnije učiniti, pričao je Zoran Domitrović, koji je tog 18. rujna prema Vukovaru vozio prijatelje kući s posla. Zoran Jurković išao je biciklom na posao cestom od Vukovara prema Petrijevcima. Krenulo je nevrijeme i pred selom ga je udario grom. Čim ugledali Zorana, stali su, ubacili ga u kombi i prevezli na Hitnu. - Puls mu je bio slab. Izgledao je loše i mirisao na spaljenu kožu. Bojali smo se da će umrijeti - prisjetio se Zdravko Spudić, koji je narednih dana zvao bolnicu da provjeri je li Jurković živ.
Iako se ničega ne sjeća, Zoran je želio upoznati svoje spasitelje.
- Iskreno sam vam zahvalan za sve što ste učinili za mene. Da me niste odvezli u bolnicu, tko zna kako bih prošao - rekao je dečkima Jurković, kojemu se po tijelu i glavi vide opekline.
Dečki su ga zezali jer mu je grom izašao kroz spolni organ, a on je uzvratio da još ne zna ima li sad nadnaravne moći.

Cijelu priču o tome kako je Zoran preživio udar groma, možete pročitati ovdje:
VUKOVARCU GROM IZAŠAO KROZ PENIS I PREŽIVIO JE

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare