To je to što me zanima!

Vukovarska bolnica na Dan grada dobila novi uređaj za MR

Ministar zdravstva Darko Milinović i Andrija Hebrang prisustvovali su svečanom otvorenju odijela za magnetsku rezonanciju u Vukovarskoj bolnici na Dan grada
Vidi originalni članak

Vukovarska bolnica konačno je svrstana u red onih koje imaju magnetski rezonator. Svečanom otvorenju odjela za magnetnu rezonanciju nazočio je i Ministar zdravstva Darko Milinović te Andrija Hebrang. Rezonator i uređenje novog bolničkog odjela financirao je vukovarski Fond za obnovu i razvoj, a ukupna investicija iznosila je osam milijuna kuna.

- Ovaj je uređaj poklon građanima Vukovara na njihov Dan grada. Nećemo se umoriti od ulaganja u vukovarsku bolnicu za koju je država do sada dala oko 170 milijuna kuna. Ovo je bolnica koja je i u ratu, a i miru, davala najviše što može svim svojim građanima, bez obzira koje nacionalnosti i vjere bili. Ona je simbol junaštva Hrvatske, a sjajno ju vodi naša heroina doktorica Vesna Bosanac - rekao je tom prilikom Milinović dodajući kako je ovakvim i sličnim ulaganjima Ministarstvo zdravstva, u zadnje dvije godine, smanjilo liste čekanja za 10 do 40 posto.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Car Mrgud 03.05.2011.

    Debelomajmunčina,jel vidiš da je ministar milinović nekaj i daroval? Kaj bu gazda Ljuz na ovo?

  • nicijisin49 03.05.2011.

    NMR u Vukovaru je izvan medicinske logike baš kao i onaj u Gospiću. On je izraz političkog voluntarizma trenutno ( još samo zakratko ) vladajuće stranke, a otvorenje je u funkciji već započete predizborne kampanje.

  • dusansk 03.05.2011.

    Ipak je izborna godina !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare