To je to što me zanima!

Winfrey će zlostavljanoj djeci kupiti mobitele

Voditeljica Oprah Winfrey (53) na pressici je izjavila kako je šokirana zlostavljanjem siromašne djece u njenoj školi u Johanessburgu
Vidi originalni članak

Tiny Virginia Makopo (27) osumnjičena je za 13 slučajeva zlostavljanja djece. U školi vrijednoj 20 milijuna dolara, koju je Oprah otvorila početkom godine uz prisustvo Nelsona Mandele i Tine Turner, djelatnica je seksualno zlostavljala siromašnu djecu.
- Ispričavam se svima, i djeci i roditeljima zbog ove situacije.
Ovo je jedno od najgorih iskustava u mom životu. Obećavam da ću svima kupiti mobitele kako ih mogu čuti u bilo koje vrijeme - izjavila je Oprah na pressici koja je i sama bila zlostavljana.
Ovo je prilika da zlostavljače djece strpam iza rešetaka gdje i pripadaju. Makopo je opovrgnula sve navode i na slobodi je do prosinca kad počinje suđenje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bbatinov 06.11.2007.

    Da, poklonit će im mobitele al baš me zanima na koliko će poziva odgovoriti. I šta misli da će mobiteli izbrisati traume kod dijece koje su doživjeli.Sama kaže da je bila zlostavljana pa sad kad je bogatašica isto se toga sjeća što znači da materijalne stvari ne mogu odkloniti traume.

Komentiraj...
Vidi sve komentare