To je to što me zanima!

World Of Warcraft manija: Tisuće čekale na otvaranje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Red se od knjižare Algoritam u Gajevoj ulici protezao do Cvjetnog trga. Igra World of Warcraft nekoliko je puta ušla u Guinnessovu knjigu
Vidi originalni članak

Obožavatelji računalne igre World of Warcraft u srijedu su s nestrpljenjem čekali da kupe novu ekspanziju "The Wrath Of The Lich King". Red se od knjižare Algoritam u Gajevoj ulici u Zagrebu protezao do Cvjetnog trga. Fanovi ove online igre sa sobom su ponijeli hranu, piće, ali i pokoje štivo za čitanje kojim su kratili vrijeme. Naš čitatelj Kristijan snimio je gomilu ljudi koji su čekali u redu pred knjižarom.
- Redu se nije nadzirao kraj. Iznenadilo me što je u redu bilo dosta starijih ljudi. Kada su se vrata knjižare otvorila, nastao je kaos. Svi su se gurali i probijali da što prije kupe primjerak igrice - ispričao nam je čitatelj.
- U ponoć je pred trgovinom stajalo između 1500 i 2000 ljudi. "Obični" primjerak igre stoji 299 kuna, a onaj s dodacima 699 kuna - rekao nam je djelatnik Algoritma u Zagrebu. Igra se od četvrtka prodaje i u Dubrovniku, Osijeku, Rijeci, Splitu i Zadru.
"World Of Warcraft" ima nekoliko Guinnessovih rekorda, primjerice u svakom je trenutku diljem svijeta igra oko 10 milijuna ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zlundralo 13.11.2008.

    ko voli nek izvoli....nemam ništa protiv toga al mislim da ima puno,puno korisnijih stvari koje bi radio u slobodno vrijeme od igranja igrica...eventualno bacim belu,partiju, dvije...

  • 13.11.2008.

    uuuuuuuuuuuu koja igrica brale.......... daj sere mi se

  • user_2858 13.11.2008.

    WoW je Mercedes među igrama...ja ju isto igram i imam normalan zivot...dobar sam student, imam curu lalalal...istina da ima likova koji se ne skidaju, ali ima nas i normalnih wowara....PRIEST sam btw :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare