To je to što me zanima!

YouTube: Profesor psuje i galami na predavanju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Profesor povijesti u zagrebačkoj 15. gimnaziji priča učenicima o komunistima koji su postali HDZ-ovci te o općenju Clintona i Monice Lewinsky
Vidi originalni članak

Na internetskoj stranici YouTube osvanule su tri snimke s predavanja profesora povijesti Branka Horvatinovića koji je pred učenicima popularnog MIOC-psovao komuniste jer su htjeli srušiti spomenik Matiji Gupcu u Stubici. Profesor imitira pripadnike ogranka HDZ-a u Stubici koji govore govore da treba srušiti spomenik jer je Gubec bio komunist te je htio ravnopravnost svih, da seljaci žive istim životom kao gospoda. Na to počinje urlati: Je*em vam mater pokvarenu, otkad ste vi gospoda i kapitalisti?! A jučer ste bili svi komunisti. Šta ste zašutjeli? Odgovorite, čiji ćete vi to spomenik razbiti? U drugoj snimci priča kako je Clinton slao telegram Miloševiću dok ga je Monica Lewinsky obrađivala pod stolom. Opisuje što piše u telegramu : "Gospodine Miloševiću, Sjedinjene Američke Države i ja kao predsjednik dajemo vam 48 sati da se obračunate s ustašama u Zagrebu".
U trećoj snimci Horvatinčić upozorava da bi opet moglo zagrmjeti i da je sve to zatišje pred buru. "Sve je u redu dok neke usijane glave ne dignu svoju glavu i naciju i shvate da bi ponovno mogli uzviknuti parolu: Drava – Virovitica – Petrinja – Glina – Karlobag – otadžbina Srbija" - viče profesor lupajući šakom po stolu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • had 07.10.2008.

    Samo jedan u nizu genijalaca profesora povijesti.Kakove znam ovaj je srednje poremećen.

  • abvillian 25.09.2007.

    Bravo Horva, kauboju stari, tak se mladost uci povjesti. Bar ce im nekaj ostati u sjecanju. Sjecas li se kada je cijeli autobus u pohodu na Ponte Rosso pjevao Trst je nas, a neki tamo klajnci i kaj ti ja znam koji sve ne komunjaribusi su htjeli hrvatske sinove, cesara i horvu izbaciti iz gimne. Nebumo nikad zaboravili koncerte Kameleona i Robota koje si organiziral, kao niti tucman i kolo.

  • LEILA 18.09.2007.

    TAKO SE UČE DJECA?

Komentiraj...
Vidi sve komentare