To je to što me zanima!

Ž. Markić: Pomozite, imamo samo pola potrebnih potpisa

Željka Markić rekla je da se u udruzi "boje da neće skupiti dovoljno potpisa zbog pritisaka na njihove volontere". Za referendum moraju skupiti 450.000 potpisa
Vidi originalni članak

Udruga 'U ime obitelji' u utorak je održala jednominutnu konferenciju za medije u kojoj su apelirali da im svi pomognu u prikupljanju potpisa za referendum o preferencijalnom biranju zastupnika u Saboru. 

Željka Markić rekla je da se u udruzi "boje da neće skupiti dovoljno potpisa zbog pritisaka na njihove volontere". Nisu htjeli odgovarati na novinarska pitanja, a Markić je rekla da su zasad skupili oko polovice potrebnih potpisa. Moraju ih skupiti 450.000. 

Idi na 24sata

Komentari 811

  • baran 01.10.2014.

    Markićka bi mogla biti dobar hrvatski izvozni proizvod. Eto da se ona uhvatila posla oko referenduma u Škotskoj tko zna kako bi završilo! Ajmo Željkice, dokaži se i hitro savjetuj one u Kataloniji, sad su oni na redu. A bit će toga još. Malo, malo pa referendumi u Hrvatskoj ali bit će toga još širom svijeta.

  • Lijepo vrijeme 01.10.2014.

    Uvijek ZA!!!!

  • NevenPolić 01.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare