To je to što me zanima!

Za dlaku: Zapela na pruzi pa je zamalo pogodio vlak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozačica je bila zarobljena između pruge i rampe. Vozila je naprijed-nazad sve dok nije naišao teretni vlak, ispričao je naš čitatelj iz Gospića
Vidi originalni članak

Približavao sam se pružnom prijelazu u blizini Gospića. Ispred mene je bio Ford Focus. Vidio sam da se upalila signalizacija pa sam zakočio i stao. No vozačica Focusa je, na moje iznenađenje, produžila ravno na prugu. Onda je stala, a za njom se spustila rampa, priča čitatelj J.B. koji je video snimio prije tjedan dana.
- Ostala je zarobljena između pruge i rampe. Punu minutu je vozila naprijed-nazad dok nije naišao vlak. Za dlaku ju je izbjegao - kaže J.B. Nakon što je vlak prošao i rampa se podigla, Ford je još uvijek stajao uz prugu.
- Žena je izašla van iz auta i vidio sam da je 'umrla od straha'. Ne znam kako je dugo ostala stajati uz auto jer sam ja otišao dalje - objasnio je J.B. U PU ličko-senjskoj kažu da im ovaj slučaj nitko nije prijavio, no da je, vozačica je mogla dobiti kaznu od 2.000 do 5.000 kuna. U Hrvatskim željeznicama oštro osuđuju neodgovorno ponašanje vozačice jer je ugrozila i sebe i druge sudionike u prometu te još jedanput ponavljaju da je "Vlak uvijek brži".

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bu_peppa 04.02.2009.

    Žena za volanom-vrag na cesti. Odsad i na - prugi.

  • d-mol 04.02.2009.

    a kak znate da je žensko...??de mogli ste vas dvoica bit toliko pametni i vidit šta je bilo i jel osobra treba pomoć...još se ta osoba dobro i snašla u takvoj situaciji...

  • berija 04.02.2009.

    Gospodo, zaboravili ste i na vlak. Čudo kako niste zasuli sa paljbom po HŽ-u. Ovaj teretni vlak ima 1108 tona oliti ti 1.108.000 KG a da je pri brzini od 80 km/h udario ovu ženu i Fokus pitanje što bi od njih ostalo -možda HAMBUREGER ??? Pazite, vlak je uvjek brži pa makar i sporo vozio. Pozdrav \"štrekarima\" ma gdje bili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare