To je to što me zanima!

Za masakr britanske obitelji u Francuskoj krivac je plaćenik?

Ubojstva s dva precizna hica u glave žrtava nalikuju na plaćenu likvidaciju. Policija razmatra i obiteljske razmirice kao motiv. Imućni muškarac živio je u vrijednoj vili
Vidi originalni članak

Britanske tajne službe dva desetljeća nadzirale su Saada al-Hillija (50), Iračanina koji je u Englesku došao kao dijete prije 35 godina.

On, supruga Iqbal i njezina majka ubijeni su u srijedu u BMW-u na parkiralištu pokraj jezera Annecy blizu švicarske granice.

Ubojstva s dva precizna hica u glave žrtava nalikuju na plaćenu likvidaciju. Pozadina zločina može se naslutiti i po tome što su na poprište masakra među prvima stigli obavještajci iz britanskog veleposlanstva. Policija razmatra i obiteljske razmirice kao motiv. Imućni Saad živio je u vili vrijednoj 10 milijuna kuna u Surreyu, a svađao se s bratom oko kuća u Francuskoj, Švicarskoj, Španjolskoj te Iraku.

U napadu je ubijen i Francuz, biciklist koji je slučajno naišao, a ranjena je Saadova kći Zainab (7). Pogođena je metkom, a udarcima u glavu razbijena joj je lubanja. Ona je u bolnici u Grenobleu. Mlađa kći Zeena (4) nije ozlijeđena. Spasila se krijući se osam sati ispod majčina trupla u autu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nefer 09.09.2012.

    i vožnja biciklom nije uvjek zdrava, ako voziš na wrong place

  • soso0015 08.09.2012.

    dovoljno je cuti imena i sve ti je jasno nisu hr branitelji pa necemo reci kojoj vjerskoj zajednici pripadaju

  • sara23 07.09.2012.

    Neka su djevojčice bile sretne i ostale žive iako će imati posljedice cijeli život :/ Ni jedna kazna ne može nadoknaditi traume ove djece. Samo se nadam da će naći i ubojicu i mogućeg naručitelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare