To je to što me zanima!

'Za mene je govorila da nisam Hrvat, dovela je bukače u Knin i sad je u zatvoru. Nevjerojatno'

Uhićena je osoba koja je za mene govorila da nisam Hrvat i da ne volim svoj narod. Nakon toga smo platili par milijuna kuna za spomenik u Kninu, komentirao je predsjednik uhićenje Josipe Rimac
Vidi originalni članak

Zoran Milanović se tijekom posjeta Karlovcu osvrnuo na aferu vjetroelektrane i uhićenje Josipe Rimac

POGLEDAJTE VIDEO: Hobotnica Josipe Rimac 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uhićena je osoba koja je za mene govorila da nisam Hrvat i da ne volim svoj narod. Nakon toga smo platili par milijuna kuna za spomenik u Kninu. Dovela je one bukače u Knin i sad je u istražnom zatvoru. Nevjerojatno mi je da se državni tajnik tako ponaša - rekao je Milanović, javlja Dnevnik.hr. 

O izjavama državnog tajnika u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike Ante Čikotića, kratko je samo rekao: "Tko je to?"

Naime, Čikotić je izjavio da je cijeli proces kontaminiran još u doba Milanovićeve Vlade. 

- Je li ministar Ćorić u svojoj izjavi rekao da je Dobrović zaustavio taj postupak vezano za tu firmu i da je tražio procjenu, pa je onda prestao biti ministar? U jednom trenutku ta je priča zaustavljena u Vladi ministra Oreškovića, da bi se onda sve pokrenulo za vrijeme ove Vlade. To se sve može istražiti. Vlada koja želi dobro to reže u korijenu. To je sve suluda priča jednog kruga ljudi - rekao je Milanović. 

O AFERI JOSIPE RIMAC Plenkija ljuti curenje podataka: To je moglo izaći iz DORH-a ili policije, sigurno ne iz knjižnice

Komentirao je i mjere praćenja Josipe Rimac. 

- Praćeno je, pa je onda naglo prekinuto, kao da su se pojavile konture neke važnije osobe. Ni na koga ne mislim, ali samo govorim - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 224

  • centarfor 03.06.2020.

    Ako je karakteristika Hrvata da lažu onda definitivno jesi hrvat. Naime, kako možeš reći javno na TV da nisi ništa znao o Vrdoljakovoj odluci da potpiše onu zločudnu odluku kojom je dodijelio milijardu kuna proizvođačima obnovljivih izvora energije 31.12. a 01.01. to nije trebalo potpisati. Usput, to je bio zadnji dan tvoje vlade.

  • domek12 03.06.2020.

    i nisi Hrvat mada je nebitno sto si ali si radio masovno da satres hrv.tradiciju naloge i potporo dobio si iz beograda i Londona..

  • tuti fruti 13 03.06.2020.

    Za tebe govore tvoja dijela i tvoje ponašanje.Ti si jedini premijer koji hrvatsku ekonomiju doveo u smeće.Račan je vidio tvoju ne sposobnost i ne znanje te te poslao u evropsku diplomaciju samo da te se riješi ali i tamo si propao kao diplomata.Došao si za premjera propao si .Sada si predsjednik par mjeseci već si počeo propadati jedino daš ostavku da ne mučiš sebe i hrvatski narod.Nisi svjestan da sam sebe uništavaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare