To je to što me zanima!

Za Milanovića je veliki politički problem pomilovanje Zdravka Mustača i Josipa Perkovića

Generali, predvođeni Gotovinom - njegov je potpis jako važan, možda presudan - kažu da su dvojica obavještajaca dala golemi doprinos obrani Hrvatske. To je točno
Vidi originalni članak

Hoće li Zoran Milanović pomilovati Zdravka Mustača i Josipa Perkovića? Nekolicina generala (broj iz dana u dan varira, jer jedni povlače potpis, a drugi se priključuju) smatra da treba. Generali, predvođeni Gotovinom - njegov je potpis jako važan, možda presudan - kažu da su dvojica obavještajaca dala golemi doprinos obrani Hrvatske.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • vinja 20.04.2022.

    Običnom dobronamjerno čovjeku uopće nije jasna priča o Mustaču i Perkoviću. Perković je bio najbliži suradnik Tuđmana, Oca Domovine s kojim je odlično surađivao. Tuđman je znao sve o njemu jer je i sam bio na visokom položaju u bivšoj državi. I što sada? Sotoniziranjem  Perkovića i Mustača postavlja se logično pitanje, što je onda Tuđman, koji je sve znao.

  • Ščegetauček 19.04.2022.

    Oni su osuđeni u Njemačkoj, nek se Gotovina javi njemačkom predsjedniku da ih pomiluje. To je samo njemačka dobra volja da ih puste da služe kaznu u Hrvatskoj, i to je sve, ne može Milanović tu ništa.

  • Good boy 19.04.2022.

    Zasto se o tom Djurekovicu stalno pise kao o nekom velikom muceniku? Nitko ne priča kako je doticni maznuo tanker nafte ili su mozda cak i dva bila u pitanju, ne sijecam se vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare