To je to što me zanima!

Za Milanovića nema mjesta kod Pape? Nisu mu sačuvali stolac

Iz Hrvatske biskupske konferencije kažu da Milanović nije htio doći na audijenciju, no šef oporbe tvrdi da to nije istina. HNK je već pun, a za njega nema mjesta
Vidi originalni članak

Iz Hrvatske biskupske konferencije kažu da je tajnica Zorana Milanovića rekla kako on neće doći na audijenciju kod pape Benedikta XVI. u Hrvatskom narodnom kazalištu, no Milanović je u srijedu rekao kako to nije istina, javlja Novi list. Rekao je da od početka želi ići na audijenciju jer Papu poštuje, a medijske napise o tome da ne ide nazvao je lažima i podmetanjima. Do audijencije su ostala tri dana, a HNK je prebukiran. Pitanje je kako će organizatori pronaći stolicu za šefa oporbe za kojeg u srijedu još nije stigla potvrda da dolazi.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • 04.06.2011.

    Majmune pises o kosorici kako je dosla do stana , ocito si SDP-ovac pa se onda pitaj kako je Milanovic dosao do stana! A ima i pravoslavno prezime

  • 04.06.2011.

    Bože koji je ovo glupan , taj je izgubljen u prostoru i vremenu! Kako je on dosao do sabora samo bog zna! U ciglanu ga treba staviti da ciglu slaze!

  • kristov 03.06.2011.

    glasna - ako je što demagogija ili laprdanje bez reda, onda je to ovaj komentar što si posljednji ponudila. Financiranje škola bez razlike koje su i koji naziv u sebi imaju, je na teret poreznih obveznika, nas koji novce stvaramo i u proračun uplaćujemo. I smanjiti ćemo to, to si trebala razumjeti, smanjiti proračun, racionalizacijom potrošnje. Isto tako nikada vas ovdje ne će biti 80%, a željeli biste odlučivati, vi manjina. Na žalost odlučujete, pokušati ćemo to promijeniti. Tumor ste na našem tijelu, bez svijesti da kad nas jednom prožderete, a vi nabujate, da ćete sami uginuti. Velebna zdanja se grade da bi trajala, da bi bili spomenici i svjedočili o ljudima, vremenima, kulturi i izgradili smo ih opet mi bez iti jedne kune poreznog troška, ljudi donatori s namjenskim sredstvima. Danas vi gledate visoke tornjeve i kupole katedrala, palače, zidine, spomenike, pa sve do stećaka i ranijih zapisa, koji svjedoče o ljudima koji su obitavali ovdje i baštinili ovu zemlju, a oni su Hrvati, kulturom, vjerom, jezikom, zapisima, spomenicima, zgradama. Što mislite da su ih gradili iz ukradenog zlata ili imperijalističkom silom osvojenih bogastava. Možda vam je teško to prihvatiti, mi smo graditelji, stvaratelji i Bog nam u tome pomaže, to je neraskidiva veza, dokazana i potvrđena. Crkva je narod božiji, govoriti o licemjerju Crkve suludo je i na razini onih koji nam 60 godina nabijaju kolektivnu krivnju, a današnji sudovi "slobodnoga" svijeta presudama potvrđuju. Vrlo brzo si skliznula sa struke na demagogiju, da bi i svršila kako je Crkva nekad bila u službi naroda, ne nekad, nego uvijek, ali to što je bila zabranjena ili stjerana u sakristiju, što biste valjda opet vi željeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare