To je to što me zanima!

Za napad na sestru Sara bi mogla dobiti do osam godina

Protiv Sare Grković (22) tužiteljstvo je podignulo zasad nepravomoćnu optužnicu zbog teških ozljeda koje je nožem nanijela svojoj sestri blizanki Dajani
Vidi originalni članak

Protiv Sare Grković (22) tužiteljstvo je podignulo zasad nepravomoćnu optužnicu zbog teških ozljeda koje je nožem nanijela sestri blizanki Dajani. Za nanošenje teških ozljeda bliskoj osobi Sara bi mogla dobiti od jedne do osam godina zatvora, piše Večernji list. 

Uplatila je 100.000 kuna jamčevine i na slobodi čeka suđenje. Nagađa se da su se sestre početkom veljače u stanu u Rijeci posvađale zbog nekog muškarca. Sara je tvrdila da ju je te kobne večeri Dajana uhvatila za vrat, pa je dohvatila kuhinjski nož kako bi se obranila.

Dajana se oporavila i izašla iz bolnice. Istraga je završena, a nagađa se da bi se Sara mogla braniti šutnjom, a vjerojatno ni sestra neće svjedočiti protiv nje.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zagabrija 15.04.2015.

    Kaj bi tek radila od tuđe sestre?

  • user_381704 13.04.2015.

    To je psihopata a ne djevojka, dici ruku na sestru. Ali nju to ocito ne dira posto se mala po drustvenim mrezama samo naslikava umjesto da se sakrije u misju rupu. God bless everyone

  • jozabroz 13.04.2015.

    "mogla bi" a jel to znaci da nece dobit ni pola od toliko? sta se mene tice,15 godina bi joj bilo ok..

Komentiraj...
Vidi sve komentare