To je to što me zanima!

Za obranu mladića koji je izbo partnera brinu Kontra i Iskorak

Udruge su priopćenjem obavijestile da će njihov pravni tim preuzeti rad na nedavnom ubojstvu u Bjelovaru kada je Gorana Trbojevića (47) nožem izbo partner Damir Bivol (26)
Vidi originalni članak

Udruge Kontra i Iskorak priopćenjem su obavijestile da će njihov pravni tim preuzeti rad na nedavnom ubojstvu u Bjelovaru kada je Gorana Trbojevića (47) nožem izbo partner Damir Bivol (26). Osumnjičenom za ubojstvo od sada pružaju pravnu pomoć.

Udruge su obavijestile i da o slučaju imaju dodatne informacije koje su saznale od poznanika para iz Bjelovara. Kako navode u priopćenju, policijski službenici liječniku nisu omogućili da utvrdi smrt ubijenog Gorana, a jedan od policajaca navodno je samo odmahnuo rukom i rekao 'Taj je gotov'. Policija je navodno ostavila tijelo da na ulici leži od 15 do 20 sati navečer.

Isto tako, zbog kontinuiranog obiteljskog nasilja za koje je uglavnom bio odgovoran ubijeni više puta je zvana policija koja nije reagirala jer se 'radilo o gej paru'.

Udruge očekuju da se ovi navodi što prije istraže, a pohvalile su pokretanje postupka protiv policajca koji je nakon ubojstva imao homofobne ispade na Facebooku. 


Idi na 24sata

Komentari 65

  • Capafiori 26.04.2012.

    Neka se samo brinu za svog člana i neka mu što prije pronađu novog partnera.

  • tatamlata 26.04.2012.

    Ako zastupate federa koji je ubio zastupajte i interese ubijenog i njegove obitelji jer i on je od vase sorte ;)

  • tomit1980 26.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare