To je to što me zanima!

Za odličan ugođaj pobrinut će se vrhunski izvođači i izložba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brojni izvođači uveličat će dodjelu nagrade, a u predvorju Hypo centra fotografi Željko Lukunić i Danijel Berković iz Pixsella pripremaju retrospektivnu izložbu
Vidi originalni članak

Luka Vidović će izvesti neke od svojih najboljih trikova. Za atmosferu će se pobrinuti Kazalište sjena, Meritas, Rade Šerbedžija, Opća opasnost, Hrvoje Kraševac...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pomogli su nam i mnogi drugi, pa se tako za prijevoz dobitnika na dodjelu pobrinuo ekološki prijevoznik Eko taksi, dok su osvježenje za dobitnike i uzvanike na dodjeli osigurali Jamnica i obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Jug.

U predvorju Hypo centra na sam dan dodjele nagrade fotografi Željko Lukunić i Danijel Berković iz Pixsella pripremaju retrospektivnu izložbu fotografija pod nazivom “10 godina Ponosa”. Uzvanici na dodjeli tako će se prisjetiti brojnih emotivnih priča pojedinaca koji su se istaknuli i proteklog desetljeća obilježili Hrvatsku.

Izložbu ne bi bilo moguće ostvariti bez svesrdne potpore i pomoći HVIDR-e.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • skinzzg 01.02.2015.

    Očekujem da će šatoraš umarširati na dodjelu i uzeti sva priznanja sebi!! Zar vi mislite da u državi to netko više zaslužuje?! Ako ne uspiju u tome doći će 1.500 autobusa iz Dalmacije, 2.000 iz Hercegovine i 3.700 autobusa iz Slavinije pa će inda vidjeti u Zagrebu tko će dibiti koju nagradu!

  • zg81d 01.02.2015.

    sva priznanja dobit ce ovi iz satora! ako netko zasluzuje o da su to oni. hahahaahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare