To je to što me zanima!

Za plastične operacije dao 1,7 mil. kn: 'Želim biti simetričan'

Rodrigo Alves (31) iz Londona radi kao stjuard. Izgledom nije zadovoljan od djetinjstva i na operacije planira ići i dalje. Kaže kako sada ne može više prestati
Vidi originalni članak

Rodrigo Alves (31) iz Londona je na plastične operacije potrošio 171.000 funti (oko 1,76 milijuna kuna) kako bi imao "savršeno tijelo". 

Stjuard porijeklom iz Brazila deset godina već ide na operacije kako bi bio što sličniji Kenu. Bio je na 30-ak postupaka među kojima su liposukcija, umetci za six-pack i botoks. Na zadnju operaciju morao je otići u Kolumbiju. Radi se naime o kompliciranom zahvatu u kojem su mu liječnici napravili šest zahvata. Kaže da nikad neće prestati ići na operacije.

'Jednom kad kreneš, ne možeš prestati'

- Jednom kad kreneš, ne možeš prestati. Naravno ja sam perfekcionist. No to me ne određuje, ja sam mnogo više od silikona i plastičnih operacija. No strog sam prema sebi i bojim se starenja - rekao je Alves. Prvi put je na operaciji bio 2004. Sa svojim izgledom nije zadovoljan još od djetinjstva. 

- Teorija ljepote je izgledati simetrično - kaže Alves. Na pitanje odakle mu novac za tolike operacije, tvrdi da naporno radi, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 190

  • vidasm 04.09.2015.

    SimetričAN ili simetričNA?

  • RenatoLepan 01.09.2015.

    oke jbt :O jel taj lik ne vidi da je gadan sa tom plastikom ??? koliikoooo ??? 1.7 milijuna kunaaa ????? ehh jarane kad ostariš i vidiš na šta ćeš ličiti, bit ćeš strašilo za ptice.. ma kake ptice, i polje će uteć a ne samo ptice.. bolje da je taj novac doniro gladnim, siromašnima, bolesnima ili sebi platio liječenje.

  • stajdohar86 22.02.2015.

    Blago majci!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare