To je to što me zanima!

Za pokušaj silovanja cure svog sina dobio 1,5 godinu zatvora

Muškarac (58) lani je u rujnu u svojoj kući u okolici Zagreba, dok su bili sami, nagovarao djevojku svoga sina na seks. Kad je odbila zgrabio ju je, bacio na kauč i pokušao silovati.
Vidi originalni članak

Višestruki osuđenik za silovanja je 24. rujna 2019. godine u mjestu u okolici Zagreba ostao sam u kući s djevojkom svog sina koja je došla kako bi dečku i 'svekru' pomogla u kućanskim poslovima (mjesto i imena ne navodimo kako bi zaštitili identitet žrtve).

Muškarac (58) tada je počeo navaljivati na nju. Oko 7.50 sati prvo je počeo s raznim seksualnim aluzijama, a onda je počeo govoriti što bi joj sve radio. Djevojka ga je stalno odbijala i govorila mu da se kontrolira. U jednom trenutku prišao joj je s leđa, prislonio se i počeo imitirati spolni odnos. Djevojka ga je odgurnula i pokušala izaći iz kuće no on ju je zgrabio za ruku, odvukao do kauča, bacio je i legao na nju. Jednom rukom ju je držao, a drugom pokušao skinuti njezinetajice vičući "Daj mi seksa, opusti se". Djevojka u dvadesetima uspjela se izvući i potrčala do izlaza iz sobe no opet ju je dohvatio i pokušao silovati čemu se usprotivila.

On ju je potom gnjavio još satima, no kad je shvatio da neće uspjeti u svom naumu, u 14 sati je odustao i otišao na posao. Djevojka ga je prijavila pa je završio u istražnom zatvoru.  

Višestruki osuđenik za silovanja, u zatvoru je zbog niza takvih kaznenih djela proveo 15-ak godina, na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno je osuđen na jednu i pol godinu zatvora. U kaznu mu se uračunava vrijeme provedeno u istražnom zatvoru od 26. rujna 2019. godine. Na objavu javne presude doveden je s lisicama na rukama iz Remetinca. Obrazloženje presude bilo je iza za javnost zatvorenih vrata. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • ajetodoo 14.02.2020.

    Ovo je sve bilo na štopericu, u 8:50 počeo, u 14:00 završio, jer mora na pisao. Malo kasno za skupljati stare akumulatore, stare peći, stare veš mašine....

  • Dalibor0704 13.02.2020.

    Toliko je dobila bijeda od žene za krađu mirisa od 50 kuna. Volio bih da ovaj malo siluje žensku rodbinu suca. Baš me zanima koliku bi onda kaznu dobio.

  • BigKurz 13.02.2020.

    Mmm, mala izazivala pa dobila pleske preko labrnje i onda po vagini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare