To je to što me zanima!

Za pokušaj ubojstva tinejdžeru su predložili odgojnu mjeru

Maloljetnika rođenog 1996. godine tereti se da je 21-godišnjaku zadao tri uboda nožem u prsni koš, kralježnicu i natkoljenicu te mu nanio lakše ozljede
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu predložilo je Županijskom sudu izricanje odgojne mjere 17-godišnjaku zbog pokušaja ubojstva u Strahonincu pokraj Čakovca.

Maloljetnika rođenog 1996. godine tereti se da je 23. ožujka nakon verbalnog i fizičkog sukoba 21-godišnjaku iz Gornjeg Hrašćana zadao tri uboda nožem u prsni koš, kralježnicu i lijevu natkoljenicu, nanijevši mu lake tjelesne ozljede. Dogodilo se to oko 2 sata u noći.

Počinitelju je određen istražni zatvor zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. Ozlijeđeni 21-godišnjak i 20-godišnjak, koji je također sudjelovao u svađi, prijavljeni pak su zbog vrijeđanja policijskih službenika, na koje su čak i fizički nasrnuli. 


Idi na 24sata

Komentari 11

  • NevenkaDelač Šoštarić 06.05.2014.

    o bože šta ce biti s današnjom djecom

  • ferguson562 06.05.2014.

    zabio u kralježnicu nož i to je laka ozljeda a di mu je trebal zabit nož da bude teška ozljeda????!!!!!??

  • AdryBeky 06.05.2014.

    ma po nama je to tatin il mamin sincic sa vezama i kod nas ce uvijek biti ovakva "pravda"!! ako se nesto drasticno ne promjeni,a sumnjam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare