To je to što me zanima!

Za prijevoz deseteročlane obitelji treba mu autobus

Redakcija 24sata brojnoj obitelji Pucić odlučila je darovati 24.000 kn. Tata Branko radi u cementari i plaćom obitelji može priskrbiti osnovne potrebe
Vidi originalni članak

Sestre Morana (13), Iva (11), Matija (7), Ines (4), Angela (2) i tata Branko (44) iščekuju da se mama Tanja s trojkama Markom, Nikom i Katarinom vrati kući. Najstarije kćeri Morana i Iva posjetile su s tatom mamu i bebe u riječkom rodilištu. Tata Branko zaposlen je u cementari Holcim i kaže da svojom plaćom obitelji može priskrbiti osnovne potrebe.
- Činimo sve da djeca ne oskudijevaju. Cure zasad spavaju u jednoj sobi, ali stan od 50 kvadrata renoviramo. Terasu ćemo zatvoriti i taj prostor iskoristiti za još dvije dječje sobe jer djeca trebaju više mjesta, priča tata. On vozi Fiat Ducato, koji ima devet sjedećih mjesta.
- Ako želim voziti cijelu obitelj, morat ću polagati D kategoriju za autobus - šali se Branko i dodaje kako je neizmjerno zahvalan redakciji 24sata na donaciji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • promet 05.01.2008.

    sve pohvale redakciji 24 sata sa pristojnom donacijom.Gdje su oni sa svojim donacijam i prilozima koji zagovaraju velike obitelji.

  • hipron 05.01.2008.

    Svaka čast ljudima iz 24ure,ali treba i njima pomoći,da mogu dalje tako raditi.Jedini je list u Hrvatskoj koji je i najbolji,moj list.Šteta što nemamo neke njihove ljude na vlasti,umjesto onih lopova koji misle samo na svoju guzicu.

  • prizemlje 04.01.2008.

    Hello 24SATA...imate dušu svaka čast....eto odmah zaboravih na (poneki) loši članak...čestitke vam

Komentiraj...
Vidi sve komentare