To je to što me zanima!

Za sijeno: Novac od turista u Primoštenu žicaju i magarci

Čitatelj koji je poslao fotografiju smatra da ovaj potez šalje lošu sliku o pametnoj i vrijednoj životinji, na čijim leđima je preneseno sve što se može vidjeti u selu
Vidi originalni članak

U Dragi kraj Primoštena ugostitelji su na ogradu u kojoj su smješteni magarci stavili kutiju i natpis kojim od turista žicaju novac.

Riječ je o magarcima seoskog gospodarstva “Baćulov dvor”.

- Gosti nam dolaze u obilazak, žele razgledati imanje, fotografirati se s magarcima, napiju se besplatno hladne vode i odu. Dižu nas s ručka ili iz kreveta, a ne troše ništa. Zato smo stavili kutiju pa neka barem magarcima ostave za sijeno - objasnila nam je Jadranka Bolanča iz seoskog domaćinstva. 

Čitatelj koji nam je poslao fotografiju smatra da ovaj potez u svijet šalje lošu sliku o tovaru, pametnoj i vrijednoj životinji, na čijim leđima je preneseno sve što se može vidjeti u selu. 

Ispada, kaže, da magarci, umjesto da rade, prose iako pasu besplatnu travu i piju besplatnu vodu. K tome, natpis na indijanskom engleskom prikazuje ih kao neuke magarce.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • stipo1304 30.07.2015.

    napiju se besplatno hladne vode, lol

  • lm62 30.07.2015.

    jadni magarci, moraju živjti sa pravim magarcjma

  • 30.07.2015.

    ali nakon desetog clanka, ovo! pa jel to vijest indijanski novinari! vi ste se nasli nekom rugat kako ne zna engleski! pa vi ni materinji hrvatski ne znate, ni jedan clanak vam nije bez greske! ocito da vam hr nije materinji

Komentiraj...
Vidi sve komentare