To je to što me zanima!

Za smrt motociklista kod Duge Rese kriva pijana vozačica (47)

U nepreglednom zavoju i uzbrdici vozačica, sa 0,47 promila alkohola u krvi , nije se kretala sredinom obilježene prometne trake već je prešla u traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera
Vidi originalni članak

Očevidom teške prometne nesreće u kojoj je u srijedu oko 14,15 sati smrtno stradao motociklist (59) na Petrakovom Brdu kod Duga Rese je utvrđeno da je nesreću prouzročila vozačica (47) automobila koja je bila pod utjecajem alkohola od 0,47 promila.

Ona je upravljala osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka iz smjera Karlovca u smjeru Rijeke. U nepreglednom zavoju i uzbrdici nije se kretala sredinom obilježene prometne trake već je prešla u traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. 

AUTO ZAVRŠIO U OGRADI Motociklist poginuo u sudaru s automobilom kod Duge Rese

- Tom prilikom je osobnim automobilom naletjela na motocikl karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnjak, a koji je pritom smrtno stradao na mjestu događaja. Vozačica je alkotestirana te je kod nje utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 0,47 g/kg. Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice. Zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu 47-godišnjakinja će biti predana pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu dovedena u Županijsko državno odvjetništvo. - kažu u policiji.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 04.10.2020.

    i sad ce dobit ili uvjet ili godinu dve. barem 10 godina treba takvima

  • Benc_je_tu 01.10.2020.

    Ako napraviš nesreču, onda je 0,0%. Da imas 0,01% več kriješ sve troškove. Nisu glupi oni u osiguralnicama ...

  • slovenac xtreme 01.10.2020.

    Koja je zakonska granica za koncentraciju alkohola za žene,manja od muških,DISKRIMINACIJA?Ovo je javno iznošenje neistine-PIJANA

Komentiraj...
Vidi sve komentare