To je to što me zanima!

Za ubojstvo blagajnice u Splitu sumnjiči se Željko Đekić: Izbo ju je nožem petnaest puta

Napadač i žrtva dijele zajedničko dijete, a navodno je u tijeku brakorazvodna parnica, međutim to još nije potvrđeno
Vidi originalni članak

Curi sve više detalja o stravičnom napadu koji se dogodio u trgovini na Poljičkoj cesti u Splitu. Kako neslužbeno doznajemo, napadač je 54-godišnji Željko Đekić iz Splita. 

On je oko 15 sati ušao u trgovinu u kojoj je radila njegova bivša partnerica (44), počeo nešto nerazgovijetno vikati da bi zatim izvukao nož i izbo ju petnaest puta. Nesretna žena je hitno prevezena u splitski KBC, ali je nažalost podlegla ozljedama. 

NAPAD U TRGOVINI Detalji strave u Splitu: 'Police i pod su puni krvi. Došao joj je s leđa, počeo vikati i izbo ju je'

Napadač i žrtva dijele zajedničko dijete, a navodno je u tijeku brakorazvodna parnica, međutim to još nije potvrđeno.

- Vikao je na nju:”Nisi mi dala vidit dite tri miseca!” Onda je počeo ubadati i nisam više mogla gledat - rekla je jedna od svjedokinja napada za Slobodnu Dalmaciju.

UHITILI MUŠKARCA Nožem izbo ženu u trgovini u Splitu, preminula je u bolnici

Napadača je svladala nekolicina mladića koja se u tom trenu zatekla u trgovini uz pomoć zaštitara, nakon čega je uhićen.

Policijski očevid je još uvijek u tijeku, a pretražuju i stan napadača.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • tralalalala 01.12.2021.

    Sumnjiči se?

  • Zlatna Vuga 01.12.2021.

    Pa kako ga nitko nije uspio spriječiti kad je izvadio nož ako piše da je u trgovini bilo ljudi. Da nije nitko mogao nešto hititi na njega da ga omete. Razumijem da se svi boje za sebe, ali mislim da ima malo hrabrih ljudi koji su u stanju instiktivno zaštititi nekoga, više je onih koji će pobjeći. Zašto zaštitari imaju tako male ovlasti, ako moraju stajati kao vaze na ulazu - onda ih ni ne treba?

  • Na Logično piše istina 30.11.2021.

    Žrtva nasilnika iz Šibenika nakon što je više puta narkić i diler pretuka ,zbog prijava nasilja policiji utekla sa njim u Zagreb.Tamo se udala za njega i rodila.Vratili se u Šibenik i sad tuče nju i jednogodišnje dite,a policija i centar za socijalnu skrb više ne žele izlazit na prijave.Čekaju da se zlo dogodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare