To je to što me zanima!

Za ubojstvo u noćnom klubu dobio je 11 godina zatvora

Dražen Gadža (42) nepravomoćno je na Županijskom sudu u Zagrebu ponovno osuđen na 11 godina zatvora zbog ubojstva Ivice Crnogorca u listopadu 1999. u sesvetskom klubu Mig
Vidi originalni članak

Dražen Gadža (42) nepravomoćno je na Županijskom sudu u Zagrebu ponovno osuđen na 11 godina zatvora zbog ubojstva Ivice Crnogorca u listopadu 1999. u sesvetskom klubu Mig.

Gadža je, podsjećamo, za isto nedjelo već bio pravomoćno osuđen u odsutnosti. No kako uz hrvatsko ima i bosansko-hercegovačko državljanstvo, 2002. kada su ga uhitili u BiH, nisu ga mogli izručiti Hrvatskoj. Kasnije je iz BiH pobjegao u Srbiju gdje su ga 2014. uhitili i potom izručili Hrvatskoj. Gadža je zatražio obnovu postupka. Tužiteljstvo ga je teretilo da je, nakon svađe što je izbila jer ga je Crnogorac opsovao u noćnom klubu, u njega ispalio smrtonosne hice iz pištolja. Gadža je, još na ispitivanju 2002. u BiH. tvrdio da nema nikakve veze s ubojstvom. Tvrdio je da je u Crnogorca pucao izvjesni Vasiljević, a on je, kad se počelo pucati, pobjegao iz noćnog kluba.

- Iz kluba sam tramvajem otišao na Malešnicu kod sestre gdje sam prenoćio. Sljedeće jutro odvezao sam se u Split, pa kući u Tomislavgrad. Odande sam zvao prijatelja koji mi je kazao da ga je policija uhitila i ispitivala. On mi je rekao da je policija ispitivala i druge, a ja sam iz novina doznao da sam osumnjičen za to ubojstvo. Crnogorca niti sam poznavao niti sam ga ikada vidio, a pištolj te noći nisam imao- branio se Gadža.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Masiv 20.12.2016.

    Gadža u laži su kratke noge čovjek koji nije kriv taj ne bježi , a ti tvrdiš da nisi kriv , a kad ono usput (skoro u cijelosti)malo proputovao bivšu državu od Vardara pa do Medvdenice preko Jahorine .

  • japanokinez 20.12.2016.

    Koji je Gadža od ove troice?

  • pajuta 20.12.2016.

    Fakat si kralj sretno sljedecih 11 let hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare