To je to što me zanima!

Za većinu išli i kod Penave: Ovo su imena HDZ-ovaca koja se spominju za Horvatovu fotelju

Traži se HDZ-ov kandidat za ministra, svi se slažu Plenković ne smije pogriješiti. 'Novi ministar trebao bi biti stranački teškaš, čovjek s iskustvom', kazao je sugovornik.
Vidi originalni članak

HDZ očito ne želi pogriješiti s imenom kandidata za mjesto ministra graditeljstva pa je proces konzultacija obavijen velom tajne. Kandidata za nasljednika traže u svojim redovima, a dodatni teret cijelom procesu je odbijenica koju su premijerovoj ideji da državni tajnik Stjepan Čuraj (HNS) naslijedi Darka Horvata dali HDZ-ovi koalicijski partneri Reformisti i HSLS No sugovornici s kojima smo razgovarali uvjereni su kako ćemo novog ministra imati u petak te da bi on tada mogao biti potvrđen i u Saboru. Tijekom dana, kako se može čuti, razgovaralo se s više kandidata, čak i s nestranačkim stručnjacima.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • 23.02.2022.

    Nije problem jedan ili dvojica, problem je u osnovnim kriterijima plenkovica kao i ovakvog sastava i rada cijele vlade.

  • ilmare 23.02.2022.

    Ministar neće biti izabran ovaj petak,jer nam Premijer sutra putuje u Brisl. Bar ćemo imati mira ovaj vikend...

  • Luna777 23.02.2022.

    Čini mi se da je isticanje HNS-ovog Čuraja bila samo farsa, jer Plenković je znao da se koalicija neće složiti, pa eto na kraju mora biti netko iz HDZ-a. Vidi se da ima velike probleme sa odabirom, ali molimo Plenkovića da nikako ne kandidira Bačića, jer ovaj lik je "nosao" torbe Sanaderu. Plus toga nitko živ ga ne razumije što priča. U njegovu stručnost doista sumnjam. Tu treba biti neki mlađi, stručan okretan ministar, naravno bez pekmeza na prstima. Da li HDZ uopće takvog ima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare