To je to što me zanima!

Za vrijeme najveće gužve: U vlaku svršio ženi po hlačama...

Mladić (18) je ušao u vagon podzemne željeznice, stao iza 27-godišnje žene i počeo se samozadovoljavati. Dvije stanice kasnije, žrtva je primijetila da je mladić ejakulirao po njenim hlačama i ruksaku
Vidi originalni članak

Vozeći se podzemnom željeznicom na Manhattanu, seksualni manijak je u prepunom vagonu usred najveće jutarnje gužve počeo masturbirati i zatim je ejakulirao ženi po hlačama i ruksaku, izvijestila je u ponedjeljak njujorška policija. 

Žrtva je 27-godišnja žena koja se oko 8 sati ukrcala u Midtownu i ostala stajati na samom kraju vagona. Nekoliko postaja kasnije, u vlak je ušao mladić  u crnoj majici i crnim trapericama. Stao je iza žrtve i počeo se samozadovoljavati, javlja New York Post

Dvije stanice kasnije, žrtva je primijetila da je mladić ejakulirao po njezinim hlačama i ruksaku, priopćili su iz policije. 
Nakon što se olakšao, Mehsin nije pobjegao. Udobno se zavalio na sjedište i nastavio voziti. Njegova žrtva zbrojila je dva i dva i uslikala počinitelja, a napad prijavila policiji.

Kada je vidio svoju fotografiju na vijestima, manijak kojeg je policija identificirala kao 18-godišnjeg Ibrahima Mehsina, sam se prijavio policiji. Protiv njega je podignuta optužnica za seksualno uznemiravanje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • xnet0822 06.11.2018.

    Treba ga k********i, pa mu više neće pasti na pamet takve gluposti !

  • Puta Madre 02.11.2018.

    Ibrahim,sve mi je jasno

  • kažemja 01.11.2018.

    Možda mu je pobjeglo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare